Anden særlig race Dinna<3 Anden særlig race Dinna<3 Anden særlig race Dinna<3 Anden særlig race Dinna<3 Anden særlig race Dinna<3
 Stine Odby og Thunder Cat !
Følg
Følger Følg ikke

Stine Odby og Thunder Cat !

Kvinde, 27 år, Østjylland
Oprettet: 14. dec 2009
Offline - Senest online: 16. mar 2013 Bruger er på filterliste

jeg er en pige på 14 år
jeg har redet i ca. 4 år
elsker heste.
har taget rytter mærke 1 2 3 4 og rytter licens!
men rider ikke D- stævner i nu:)

jeg har redet en del ponyer gennem tiden:)

Foxy var den pony der lærte mig det grundlæggende:) jeg red hende da jeg startede på kallehavegaard, hvor hun er elevhest. vi nåede at ride 4 stævner sammen med 3 placeringer:) + ringridning hvor vi blev nummer 3 ud af rigtigt mange:)

efter 1½ stoppede jeg på kallehavegaard og flyttede ud
til harridselv rideklub hvor jeg red en lille pony der hed Emil, han var ikke ryttervant så han smed mig af mange gange men til sidste blev han så rolig at min lillebror kunne ride ham:)

Dinna var min første pony... jeg har haft hende lidt over 1 ½ år. hun har virkeligt lært mig alt, da jeg fik hende red jeg dressur på ld nivau og sprang ikke rigtigt, efter et halvt år startede vi lb1 og ld spring, desværre er jeg vokset hurtigt og hun er jo heller ikke ung længere, så det var på tide at prøve noget nyt!

Thunder Cat er så min nye stjerne...
vi startede med at låne ham, da han havde haft en skade, men jeg genoptrænede ham:) og der har ingen ting været mens jeg har haft ham:) og vi har så købt ham nu vilket jeg er mega glad for. vi har startet et par stævner og har været placeret i alle vores spring klasser ( 2 B0 ) 2 første pladser og 1 anden plads:) så er mega stolt af ham:) glæder mig rigtigt meget til at tilbringe resten af mine pony år sammen med ham, håber bare ikke tiden går for stærkt!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce