Anden særlig race Trinity Anden særlig race Trinity Anden særlig race Trinity Anden særlig race Trinity Anden særlig race Trinity
Belinda Ø.R ( Team LA, Solbjerg )
Følg
Følger Følg ikke

Belinda Ø.R ( Team LA, Solbjerg )

Kvinde, 28 år, Nordjylland
Oprettet: 30. jan 2010
Offline - Senest online: 8. jan 2016 Bruger er på filterliste

Belinda her! - Jeg bor i Solbjerg ved Bælum! (Nordjylland) Og har to skønne hopper! Queen og Olivia, En shetlænder, og en blanding (Fredriksborg og Araber) SKØØN BLANDING. :-)

Tager gerne imod udfordringer, og bedømmelser! og bedømmer altid igen - Så, tag et smut forbi mine heste, og giv en dejlig hilsen!

- HESTENS BØN!
Giv mig rigeligt foder i små portioner ad gangen. Rens krybben efter hvert måltid. Giv mig rent og godt vand på passende tider. Børst mig hver morgen og af og til, når det behøves. Hold rent i stalden. Giv mig tilstrækkelig og god strøelse. Efterse mine hove dagligt. Læg ikke et iskoldt bid i min mund. Se til, at sadel og hovedtøj passer mig og ikke trykker. Ryk aldrig i tøjlen. Overanstreng mig ikke med for stor vægt, for streng fart eller alt for vedholdende arbejde. Tør mig af, når jeg er blevet våd. Læg dækken på mig, når jeg er kold og våd. Slå mig ikke uretfærdigt. Tal venligt til mig og klap mig. Rid langsomt i begyndelsen og slutningen af en tur. Lad mig skridte op ad bakke. På jævn vej skal jeg nok strække ud, når der bliver sørget for, at jeg har det godt i stalden. Berøv mig ikke min hale, man og pandelok. Skabningens herre har forsynet mig med disse dele, så de må være mig til gavn. Jeg bærer dig, jeg trækker dig, jeg arbejder for dig. Jeg lever jo kun for dig. Jeg gør mig derfor fortjent til en hensynsfuld behandling. Til sidst, når mine kræfter er opbrugt, tag så mit liv på den mindst smertefulde måde.

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce