{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

dejlig pony søger part

Kr. 800
208 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



Hej jeg hedder Fønix og er 17 år, og 149cm høj. Jeg er en meget sød og velopdraget pony, som man kan gøre alt med. Jeg står stille på staldgangen og har ingen unoder.

Jeg er en all around pony, som er meget nem og kan rides af alle. Desuden er jeg meget god til både horsemanship og cordeo ridning. Jeg har redet mange stævner forhen, men dette gør min mor og jeg ikke mere og derfor er det ikke muligt, at kunne starte stævner.

Min mor søger en part til mig 2 gange om ugen, som vil komme og hygge om mig, som var jeg din egen. Når du kommer og passer mig er der også nogle praktiske opgaver, som skal ordnes – muge ud og lægge noget mad ud på min fold, som min mor har gjort klar til dig.

Jeg er så privilegeret, at jeg har en lillebror Blacki, som jeg elsker over alt på jorden. Han er 120 cm og en lille spasmager. Så når du kommer for at passe mig, skal du også lige kigge efter ham (om han har alle fire ben). Hvis du har lyst må du også godt strigle og hygge alt det du vil med ham, men dette er dog ikke et krav.

Min mor forventer at du er ærlig og pligtopfyldende.
Prisen er 800kr. om måneden.
Hvis jeg og tildeles også min lillebror har vækket din interesse er du meget velkommen til, at kontakte min mor over SMS med en beskrivelse af dig.

Er du under 16 år skal du have fuld forældreopbakning.
Jeg står i Taastrup

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce