{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  A stævner B stævner osv?
  • #1   13. apr 2014 A-stævner er internationale stævner, B-stævner er landsstævner, C-stævner er distriktsstævner, D-stævner er regionsstævner og E-stævner er udviddede klubstævner, R-stævner har jeg ikke nogen forstand på smiley


  • #2   13. apr 2014 A: internationalt
    B: landsstævner
    C: distriktstævner
    D: klubstævner
    R: racestævner


  • #3   13. apr 2014 A = Internationale stævner
    B = Nationale stævner/landsstævner
    C = Distriktstævner
    D = Udv. Klubstævner (Gerne åbent for mange klubber/flere distrikter)
    E = Klubstævner (Åbent for få klubber, mener det er max. 9 inviteret klubber, men hæng mig ikke op på det)
    R = Racestævner, det er stævner at avlsforbundene står for.


  • #4   13. apr 2014 Mener nu at d stævner også hedder udvidede klub stævner, og e stævner plejer jeg at kalde træningsstævner :))

  • #5   13. apr 2014 Du kan jo også gå ind på DRF's hjemmeside og kigge smiley Tilsyneladende er vi ikke helt enige om definitionerne her, så kan du se, hvad DRF siger om det.

  • #6   13. apr 2014 Den eneste jeg er usikker på om er helt korrekt formuleret er e stævner, er dog 100% regionsstævner og udvidede klubstævner er det helt samme, også kaldt d stævner

  • #7   13. apr 2014 Her er direkte afskrift fra DRF's fælles bestemmelser smiley
    61. DANSKE STÆVNETYPER
    Danske stævner kan afvikles som følgende stævnetyper:
    61.1. A-stævner
    Dansk Ride Forbund bestemmer, hvor mange A-stævner, der skal afvikles i det enkelte år. Dansk Ride Forbund bestemmer terminerne for afvikling af A-stævner.
    Dansk Ride Forbund bestemmer efter ansøgning hvilke stævnearrangører, der afholder de enkelte stævner.
    Dansk Ride Forbund giver retningslinjer for udskrivning af propositioner, startgebyrer og doteringer, og propositioner m.v. skal, inden offentliggørelse godkendes af Dansk Ride Forbunds disciplinudvalg der er ansvarlig for, at propositioner m.v. er i overensstemmelse med Dansk Ride Forbunds reglement.
    Dansk Ride Forbund kan i propositionerne indføje krav til kvalifikationer og udelukkelseskriterier for såvel heste som ryttere i de enkelte klasser.
    Ved A-stævner udskrives klasser fra sværhedsgrad 3 og opefter og derudover kan frit udskrives ungheste-klasser.
    61.2. B-stævner
    Dansk Ride Forbund koordinerer terminer for afvikling af B-stævner.
    Stævnearrangøren skal, inden propositionerne offentliggøres, fremsende disse til Dansk Ride Forbunds disciplinudvalg til godkendelse.
    Dansk Ride Forbund kan af hensyn til en samlet planlægning, pålægge stævnearrangørerne at afholde klasser af særlig defineret karakter og sværhedsgrad.
    Ved B-stævner kan udskrives klasser fra sværhedsgrad 2 (for ponydressur: fra sværhedsgrad 3, voltigering fra sværhedsgrad 0) og opefter og derudover kan frit udskrives unghesteklasser.
    61.3. C-stævner
    Distriktets bestyrelse bestemmer hvor mange C-stævner, der skal afvikles i distriktet, og fastlægger terminerne for disses afvikling. Distriktet kan uddelegere denne opgave til en stævneansvarlig i distriktet.
    Stævnearrangøren skal inden propositionerne offentliggøres fremsende disse til godkendelse til distriktets stævneansvarlige.
    Dansk Ride Forbund og distriktets stævneansvarlige kan af hensyn til en samlet planlægning pålægge stævnearrangøren at afholde klasser af særlig defineret karakter og sværhedsgrad.
    C-stævner er åbne for ryttere fra alle distrikter, men enkelte klasser kan afgrænses til et eller flere distrikter i forbindelse med sponsoraftaler og distriktsmesterskaber.
    Ved C-stævner kan udskrives klasser fra sværhedsgrad 1 og opefter og derudover kan frit udskrives unghesteklasser.
    61.4. D-stævner
    Et D-stævne er åbent for alle medmindre andet er angivet. Stævnet skal være åbent for minimum 10 klubber. Det skal tydeligt angives hvilke klubber/hvilket distrikt stævnet er åbent for. Distriktsbestyrelsen kan udarbejde regler for hvor mange D-stævner der kan afvikles i distriktet, og kan give nærmere regler for disses afvikling. OUT-regler skal følges ved D-stævner – se punkt 43.2.
    Propositionerne for D-stævner skal fremsendes til distriktets stævneansvarlige til godkendelse inden offentliggørelsen.
    61.5. E-stævner
    Et E-stævne må være åbent for maksimalt 9 klubber. Det skal tydeligt angives hvilke klubber stævnet er åbent for. Distriktsbestyrelsen kan
    udarbejde regler for hvor mange E-stævner der kan afvikles i distriktet, og kan give nærmere regler for disses afvikling. OUT-regler kan følges ved E-stævner – det skal dog angives i propositionerne. Se punkt 43.2.
    Propositioner for E-stævner skal fremsendes til distriktets stævneansvarlige til godkendelse inden offentliggørelsen.
    61.6. R-stævner
    R-stævner betegner racespecifikke stævner. Stævnerne skal følge reglementet som et D-stævne. Det skal fremgå tydeligt af propositionerne for hvem stævnet er åbent. R-stævner vil aldrig være kvalificerende eller udelukkende i forhold til den øvrige stævnestruktur.


Kommentér på:
A stævner B stævner osv?

Annonce