{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
506 visninger | Oprettet:

Revsø Summer Jump - 2.-3. August 2014. {{forumTopicSubject}}

Så nærmer vi os sidste tilmelding smiley

Vi har fede sponsorgaver eller doteringer i ALLE klasser så skynd dig at melde til smiley

Blandt andet har vi:
- DK Rosetter Cup med 1000,- i samlede doteringer.
- Bilhuset Vojens Cup med 1500,- i samlede doteringer.
- 4 jokerspringninger, som fungerer som puljespringninger, hvor du med en rap vending kan løbe med hhv. 30%, 20% eller 10% af puljen.
- B0 klasser, hvor pæneste ridt belønnes med en ærespræmie og der lægges vægt på, at alle får en god runde.
- Mange super gode sponsorpræmier i ALLE klasser og sidst men ikke mindst vinder mest vindende rytter til stævnet en super smart Ladies Competition Jacket by Horseware sponsoreret af Toldstedgaard Rideudstyr!

Der kan også meldes til gebyrfrit på mail: roor@live.dk - vi glæder os til at se en masse friske springryttere smiley

Tilmelding på GO:

http://go.rideforbund.dk/st%C3%A6vnekalender/vis-st%C3%A6vne.aspx?eventid=Prop00022270

Klasserne på DRF Live, hvor man kan se, hvad man kan vinde:

http://live.rideforbund.dk/staevne.php?staevne=STV00004741


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Revsø Summer Jump - 2.-3. August 2014.
  • #1   19. jul 2014 Kan du forklare hvordan jeres jokerspringning afvikles? Synes ikke helt jeg forstod det i jeres bemærkninger.

  • #2   19. jul 2014 Jokerspringning er en klasse, som foregår efter princippet "Take your own line" - det betyder at der er bygget en bane af spring, hvor alle spring kan springes 2 gange (en gang fra hver side).

    Hvert spring får tildelt et antal point, som rytteren samler sammen, når man kommer fejlfrit over dem. Særligt udfordrende spring giver ekstra mange point - det kan f.eks. være pga. fyld, vandgrav, en svær afstand, vending eller selve opbygningen af springet. Et bestemt spring på banen udvælges som "Jokeren" hvor man kan tjene særligt mange point.

    Rytteren får så tildelt en tid på banen (den skal vi lige have aftalt med dommeren, men oftest er der tale om 45 sekunder eller 1 minut) og skal samle så mange point som muligt indenfor den angivende tid.

    Den ekvipage som tjener flest point løber med sejren.

    Det plejer at være en klasse med go i og som er ekstremt publikumsvenlig, da der virkeligt er noget at heppe på i sådan en klasse smiley



  • #3   19. jul 2014 Super, mange tak smiley

  • #4   19. jul 2014 Hov - glemte at skrive, at rytteren vælger selv hvilken taktik man tager på banen. Har man en hest, man ved springer ALT fejlfrit, så går man selvfølgeligt efter de spring som giver mange point, men er hesten knap forsigtig kan det være en fordel at ride en linje, hvor springene giver knap så høje point, men til gengæld laver man ikke fejl og får dermed ikke strafpoint smiley

    For nogen er det en fordel at ride hurtigt på de lette forhindringer og for andre er det en fordel at lave skarpe vendinger og ride langsomt men sikkert på de svære forhindringer smiley

    Er der en rytter som har redet høje point lægges der naturligvis pres på de andre, men det er jo ikke anderledes end når en rytter rider hurtigt i omspringning smiley


  • #5   21. jul 2014 Sidste tilmelding er i dag smiley

Kommentér på:
Revsø Summer Jump - 2.-3. August 2014.

Annonce