{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
557 visninger | Oprettet:

Welshponyer til Show/skuer søges... {{forumTopicSubject}}

Som noget nyt prøver vi allerede nu at få udvalgt de ponyer og ryttere som ønsker at være med i vores welsh-show til sommer. Det vil ikke blive et show i traditionel forstand og kan derfor godt love noget unikt og utraditionelt. Derfor søger vi ponyer og ryttere som har lysten, viljen og evnerne til at være med.

Welsh-showet som skal vises nogle gange over sommeren, hvor Landsskuet i Herning er det absolutte højdepunkt. Der vides endnu ikke helt hvor mange gange showet skal fremvises, men på nuværende tidspunkt ca. 2-3 gange i løbet af sommeren, hvor Herning er med indregnet.

Vi søger derfor 2 welsh A + B + C/D og 2 WPBR ponyer.

Krav til hestene: Hestene skal kunne gå min Lb2 niveau i dressur og være stærk i sidebevægelser. Ponyen skal være meget nervefast.

Krav til rytter: Rytteren skal kunne møde til en måske to træningssamlinger i Jylland i løbet af slut april/maj. Man behøver ikke være medlem af Welshforeningen. Det kræves kun at man har en af ovenstående sektioner.

Opfylder du kravene og har lysten til at deltage, så send en kort beskrivelse af dig og ponyen samt billede til marianne@newe.dk Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til Marianne Newe på telefon 22141411.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Welshponyer til Show/skuer søges...
Kommentér på:
Welshponyer til Show/skuer søges...

Annonce