{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Hestehandlere på Fyn??
  • #1   20. jan 2011 Morten Neye (du kan finde hans nummer på www.lindvedhojby.dk)
    Han kan også give dig nummeret på Leif (kan ikke huske efternavnet)

    Og så har jeg en veninde der handler en smule, men hun har vidst ingen heste til salg lige nu.


  • #2   20. jan 2011 kender ingen men ved du skal passe lidt på for min nu afdøde hest Apollo blev født hos en hestehandler på Fyn som udgav sig for at værre uddannet berider og som sagde at han flere gange have trænet heste til høje klasser i dresuren, endelig lovede han også at han intresserede sig rigtig meget i heste pysgologi, (jeg havde skrevet til ham fordi jeg havde set en anonce på dba. og vi havde aftalt at jeg lige ville tænke over det og så kontakte ham i den næst kommende uge)
    og så uden at tænke videre over det tog jeg til marked med en af min familie, og så møder vi den mand der havde udgivet sig for at værre specialist på området og vi aftaler at bare tage hjem til ham og så på de heste han havde. men til vores store overraskelse møder vi 3 totalt udsultede og forpindte heste, derfor kontakter vi stræks politiet, som hestehandleren forklare til at de har orm og derfor ser sådan ud, men det kunne politiet jo også godt se var løgn, så derfor tog han hestene med og de blev undersøgt, af en dyrlæge der konstaterede at to af dem ikke stod til at rede og den 3 som var Apollo ikke var sikker, men jeg valgte at købe ham aligevel, og det gik godt de to første år, men han fik desværre tarrok syge som han selvfølgelig døde af... Så hvil i fred min lille dreng


  • #3   20. jan 2011
    JustADreamer < 3
    Kender du noget personligt til de handlere? Godt/skidt?


    Heidi C
    Man skal altid passe på, når man køber hest, lige gyldigt om det er handler eller privat smiley


  • #4   20. jan 2011 Jeg kender ham ikke - min veninde kender ham.

    Jeg ved at disse ponyer stammer fra Morten:
    http://hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=75155
    http://hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=81347

    Denne hest:
    http://hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=51131

    Og denne kommer fra Leif
    http://hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=85457

    Både Leif og morten har forskellige heste og ponyer, så vidt jeg ved - både små børneponyer til springponyer eller dressurponyer, mener jeg.

    Men da jeg ikke kender dem selv, kan du jo skrive til de jeg har sendt link til - de bør vide noget smiley


  • #6   20. jan 2011 Pernille Anna . Det er slet ikke den type handler, jeg leder efter.. Men tak alligevel smiley

    JustADreamer < 3, Jeg vil prøve at kigge på det tak smiley


  • #7   20. jan 2011 Jeg har nr på hestehandler Leif L. Jensen. En ældre mand der har sine heste ved hjallelse.

    Både jeg og en veninde har handlet med ham, og ligefrem snydt vil jeg ikke sige vi er blevet, men man skal have øjnene med sig når man handler ved ham.

    Han har heste i den billige ende, men også nogen stykker i den dyre ende. Og han er flink og nem at snakke med.

    Jeg skriver lige pb med nr hvis du vil have det.


  • #8   20. jan 2011 Louise Ø
    Det må du meget gerne smiley Det er den type handler, jeg leder efter.. Og jeg er vant til at have øjnene med mig, så det regner jeg ikke som et problem smiley


  • #9   20. jan 2011 Søger du stor hest eller pony? Jeg kender en der sælger ponyer. Helt nede på jorden, fair priser og de har det super godt

  • #10   20. jan 2011 Jeg søger ikke noget helt bestemt. Jeg vil gerne ud og kigge på, hvad de har at byde på.. Men under ingen omstændigheder noget under kat.2...
    Og så skal jeg blive fristet af det, jeg ser smiley


  • #11   20. jan 2011 Ok, hende jeg kender har ponyer i aller kategorier og enkelte der er gået over ponymål. Jeg kan sende nummer over pb hvis du er interesseret.

  • #12   20. jan 2011 men ja der er mange rigtig god, men husk altid at have øjnene med dig der er også mange derude der ikke er rigtig klog

  • #13   20. jan 2011 Anna-Sofie P, Det må du gerne, også gerne hvor hun holder til henne..

    Heidi C, Om de ikke er rigtig kloge ved jeg nu ikke, men de er skruppelløse, det er jeg klar over.. Flere af mine nuværende heste er fundet ved handlere gennem tiden, så jeg er klar over, hvad man skal og ikke skal, når man kigger hos handlere..
    Dog vil jeg til hver en tid påstå, at det er lige så risikabelt at købe privat.


  • #14   20. jan 2011 Leif Jensen er en flink mand.
    Jeg har købt Eva der. Se hende i min profil.


  • #15   17. jul 2011 Ved ikke om jeg ville anbefale Morten... Jeg købte en hoppe ved ham, som vi havde svær mistanke til havde fået noget beroligende..

    Dog blev det en helt hæderlig hest - senere


    Ved Leif Jensen købte jeg Gnist (som kan ses på min profil), ved ham vil jeg anbefale, at man har en kyndig med ude (men det bør man lige meget hvor man handler hest!)




  • #16   8. apr 2013 Jeg anbefaler gerne morten han var min tidligere ridelærer og har styr på jvf heste ar brug for. Man skal ikke undervudere at morten kan sit kram!

  • #17   8. apr 2013
    Nu har jeg redet på to heste fra Leif ( imens han ejede dem ), ved Hjallelse/Højby og ham vil jeg ikke anbefale. Han vidste ikke hvor gamle de var, snakkede højt om at de både kunne rides og køres.

    Nr. 1 fjordhest; sagde intet til at man sad på den, men bukkede når man pressede til med ben og var aldeles ikke styrbar via tøjlerne. Det måtte jeg hen og lære den, samt signal til trav og skridt og lære den at lade være med og bukke.

    Nr. 2 skulle være tilkørt og tilredet. Var voldsomt seperationsangst fra fjordhesten oven over. Ligesom man ikke kunne løfte benet ved siden af den, som om man ville op, uden den fløj til siden for fuld fart som om nogen havde gevet den et ordentligt huk med knæet før. Så jeg kom aldrig op på den.

    Nr. 1 hest fejlede noget med ørene, de så ikke kønne ud inden i. Også lever hestene af hvidt bagerbrød ( alla flere franskbrød om dagen ) og det græs der er.

    Så han anede ikke noget om dem, men snakkede højt om hvor meget de kunne. Ligesom han tog overpris for fjordhesten jeg red, han ville have 20.000kr for den - hvilket den aldeles ikke var værd også havde jeg fået lært den det, den kunne.
    Han er særdeles sød og venlig, flink men prisen, maden de får, hans viden om dem osv. - nej.

    Han er også kendt i området for at have heste og æsler med grimme, grimme hove.

    Morten vil jeg ej heller sige noget positivt om, det er ham der har mishandlet æslet Mathilde, hvis det siger nogen noget.


  • #18   11. mar 2014 ved i om nogle af disse mænd tager heste med på vorbasse. søger min gammle part som skulle være hos en ældre mand (hestehandler). hvor han havde ponyen med påå vorbasse heste marked sidste år.

    profilbillede
Kommentér på:
Hestehandlere på Fyn??

Annonce