{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
528 visninger | Oprettet:

DHE-træf 2011. Djursland. Er du klar? {{forumTopicSubject}}

Så er det ved og være oppe over, i næste weekend 20-21 august går det løs til DHE-træf 2011, på Djursland. Har du endnu ikke få tilmeldt dig, kan det nåes endnu, sidste tilmeldingsfrist er onsdag d. 10 august.

DHE-træf er et stævne, hvor horsemanshippen sættes i fokus, der vil være klasser som: Jordarbejde, agility, spring med ind lagte dressur øvelser, dressur og en Horse and Dog trail klasse, alt sammen i tre forskellig kategorier, en let, middel og svær.
Der vil være mulighed for overnatning med egen campingvogn eller i telt, både muligheder for paddock eller boks til hestene.

Tilmelding sendes med post, og ellers kan du scanne tilmeldingsblanketten ind i computeren og sende den pr mail.

For mere information kig: http://www.denheleekvipage.dk/cms/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=46&Itemid=91

Du er også meget velkommen hvis du bare gerne vil støtte op om et godt arrangement og derfor bare dukker op som publikum, pris for indgang 50,-. Man er også velkommen til at bare komme og campere uden hest, tilmeldings skema skal da sendes, der vil på pladsen også være udstillere, bl.a. hestetandplejer, sadelmagere, osv.

Vi håber på at se en masse hestefolk som sætter hesten i fokus.



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
DHE-træf 2011. Djursland. Er du klar?

Annonce