{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
8.517 visninger | Oprettet:

Fordomme; Muskelhunde {{forumTopicSubject}}

Hej!
Jeg er på storbyferie i København, og i dag tog vi en tur til Mindelunden i Hellerup.
Ved siden af Mindelunden ligger en lille park, hvor vi vælger at gå en tur ned hunden bagefter. På et skilt står der, at hunde skal føres i snor.

Vi finder en bænk i parken, hvor vi sætter os. Hunden får lidt vand og sådan noget. Få meter fra bænken sidder en dreng på græsset. Han har en golden retriever hvalp på 8 måneder. Den er løs. Den kommer hen og hilser på os og vores hund. Ingen problemer der.

På et tidspunkt sidder drengen og busser hunden, da der kommer en mand med to hunde. En mynde og en muskelhund.
Begge løse. De begynder at lege med den lille hvalp, men mynden mister hurtigt interessen, og den kommer hen til os.
Min mor bliver irriteret, for hun er bange for, at muskelhunden også skal komme. Hun beder manden holde sine hunde i snor, men det vil han ikke. Han siger, at han aldrig har haft brug for en snor i de sidste 9 år.

Min mor løfter vores hund op, og beder en gang til manden fange sine hunde, fordi muskelhunden kommer mod os. Manden bliver irriteret, og inden han går siger han: "Det her er altså en public park."

Han bliver irriteret over min mors bekymring omkring den løse muskelhund.


Jeg har altid haft den mening, at hunden ikke kan gøre for dens opførsel - det kan kun ejeren. Jeg synes ikke, at muskelhundene skal aflives, for de er ikke mere aggressive end andre hunde.
Men i netop denne situation, kunne jeg egentlig også mærke, at jeg var bekymret i forhold til den løse muskelhund.

Så nu vil jeg bare lige høre, om I kan forstå mandens irritation? Hvad er jeres mening omkring de forbudte racer? Holder I jeres hund i snor, uanset race, når det er påbudt?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Fordomme; Muskelhunde
  • #1   17. jul 2014 Ja, altid snor på, uanset hvad smiley

  • #2   17. jul 2014 Jeg har aldrig kunnet lide muskelhunde, og tager altid mine børn og lille hund en STOR bue udenom dem. Nogle gange lader vi vores hund løbe rundt uden snor på stranden / skoven, når der ikke umiddelbart er andre, men han er også fuldstændig lalleglad, så absolut ingen har nogensinde bedt mig tage snoren på, tværtimod smiley Min gamle labrador blev bidt af en muskelhund for år tilbage, og ejeren var noget så provokerende og fuldstændig ligeglad med at hans hund havde smagt godt og grundigt på min - og siden da har jeg taget stor afstand fra både hundene og deres ejere.

  • #3   17. jul 2014 ja hvis folk også begyndt at sidde og råbe af mig og tage deres hund hysterisk op, ville jeg også blive irreteret, blot fordi min hund er af en bestemt race.
    når det så er sagt er det ikke fair af ham ikke at efterkomme jeres ønske, især når jeres ønske egentligt blot er at det regelsæt der er tillagt bliver overholdt, for som han selv siger er det en public park, alle har ret til at være der, men man skal følge de retningslinier der nu en gang er lagt for stedet, og når folk pænt beder en om noget, bør man efter komme det, så alle kan være der.
    selv har jeg en blandingshund, mixet af dansk svensk gårdhund, jack russel og dværg pincher, hun er et lille energi bundt, der elsker at lege med andre hunde, og der får hun lov til, også store muskelhunde, og jeg har aldrig oplevet at det går galt, men hvis jeg beder andre hundeejere om at kalde deres dyr til sig, forventer jeg også at dette bliver gjort.
    Jeg har kun oplevet, en gang hvor det var ved at gå galt for min hund, men det var fordi hunden ikke forstod at når min hund pev var det fordi den synes det var for voldsomt og den anden hundsejer var en snot skovl, der var for dum til at kalde sin hund til sig, det var først da jeg sparkede ud efter hunden, hun tog sig sammen og satte sit kræ i snor


  • #4   17. jul 2014 Det er UTROLIGT at der findes nogle mennesker, som lader deres hunde rende rundt som de passer. Det er da tydeligt at han i hvert fald ikke havde styr på sine hunde (eller ikke gad at tage ansvar for dem), når han bare lod dem rende over til andre hunde i snor. Jeg bliver så rasende over folk, der bare tror de kan lade deres hund fræse hen til min, fordi deres ikke gør noget. Ååh, der findes så mange naive og dumme mennesker i verden smiley

  • #5   17. jul 2014 Jeg kan til dels godt forstå hans irritation, hvis han er sikker på at hunden ikke gør noget. MEN, muskelhund eller ej, så synes jeg altid at man bør tage sin hund i snor, hvis andre giver udtryk for at de ikke er trygge ved at den er løs. Selv vores cocker spaniel som er så rar og forsigtig, ville jeg da altid tage i snor hvis nogen ønskede det.
    Vores hund er i snor når vi bevæger os ved veje og på stier. Er vi i grønne områder hvor der ikke umiddelbart er andre at se, så får hun snoren af. Kommer der andre mennesker og hunde, så får hun snoren på igen. Det er for mig det nemmeste, og så støder jeg forhåbentlig ikke nogen.

    Med hensyn til muskelhunde eller listehunde, så er jeg glad nok for listen. Jeg er ikke tryg ved hundene, og indrømmer gerne at jeg er en af dem der gerne går over på den anden side af vejen, hvis der kommer sådan en hund. Jeg bor desværre i et område med mange af den slags hunde, dog har jeg lagt mærke til at jeg ikke støder på dem så ofte efter forbuddet. Så ja, jeg er glad for forbuddet.


  • #7   17. jul 2014
    Af ren høflighed tager man hunden i snor hvis man bliver bedt om det eller i det mindste kalder dem til sig - uanset racen. Her vil jeg mene at racen er pænt ligemeget, det handler mere om en snor eller ej.

    Vi beder også folk der evt. har løse hunde om at tage deres i snor hvis de kommer imod os - der evt. før havde en løs hund, men nu har den i snor.
    Da mine forældres Golden retriver sagt på en pæn måde æder andre hunde hvis han fik lov, så uanset om folk mener at " de lige skal hilse på hinanden " eller at " deres hund altid leger med aaaaalle hunde "
    Så har de ikke lyst til at lade deres hund hilse på vores ellers vældig søde Golden retriver.

    Og lige præcis at vores golden er super aggressiv over for andre hunde vidner for mig også meget om at det ikke handler om racen, men om baggrunden hunden kommer af.

    Men igen, denne tråd synes jeg mere handler om snor eller ej og ikke om en race.


  • #10   17. jul 2014 Jeg har en Bull Terrier der ofte bliver forvekslet med de 'farlige' hunde, nu er Bull Terrieren ikke på listen over de 'farlige' hunde.
    Min hund er sød overfor alt og alle, hvis der er en hund der knurrer går han væk, han har aldrig knurret af en anden hund, han går ofte løs men hvis jeg er i et område med mange andre hunde tager jeg ham oftest i snor for han kunne blive angrebet af en anden hund.


    profilbillede
  • #11   17. jul 2014 Fordom mod muskelhund - nej.
    Fordom mod den ejer du beskriver - ja.

    Jeg ville selv være bekymret, for når ejeren virker så ligeglad med situationen, så virker han ikke som en der har sine hunde vildt godt opdraget….
    Men sådan ville jeg have det uanset hvilken race der kom mod mig…

    Har selv lige købt en schæfer for et par uger siden - selvom hun kun er 13 uger, er der mange der allerede nu er utryg ved hende. Hun er stadig for ung til at løs - men regner heller ikke med, at hun bliver en hund der kommer til at gå ret meget løs, jo ældre hun bliver.


    profilbillede
  • #12   17. jul 2014 jeg må også indrømme at jeg er mest bange for labradore, jeg er blevet angrebet af sådan en og en schæfer, jeg har faktisk rigtig god erfaring med muskalhunde, og hvis vi skla snakke om dræber instinkt, vil jeg til enhver tid sige at vores lille raket herhjemme er ti gange mere dræber, end nogen anden muskelhund, hun slår mindre dyr ihjel, jeg har set hende både tage muldvarper og mus i en alder af 10 uger, men det er den dansk svensk gårdhund der er i hende, og så længe man ved hvordan man træner og aktivere den race eller blanding man nu har, er det faktisk en rigtig lille % der faktisk er farlige eller har tendens til at angribe

  • #13   17. jul 2014 Helt enig med Line, drengen med hvalpen burde også have sin hund i snor, især hvis han var en yngre dreng, som det måske lyder til (ret mig hvis jeg er forkert), og derfor måske ikke har helt så meget erfaring i at håndtere konflikter smiley
    Men jeg ville også sige, som Line, at hvis du begynder at udsende paniksignaler, så bliver hunden blot gejlet op - ligesom en hund gerne vil løbe efter børn, hvis de er bange og prøver at gemme sig, så bliver hunden også meget mere opmærksom, hvis din adfærd pludselig bliver mere "fjendsk" eller beskyttende smiley Men jeg forstår godt, at det er ens første instinkt bare at beskytte sig, hvis man føler sig usikker.


  • #15   17. jul 2014 Ismulerne - så alle muskelhunde skal lige skæres over en kam?
    det er sådan nogen som dig, der bringer mit pis i kog. Du udviser en helt forkert adfærd overfor dine børn! du viser dem, at den og den slags hunde er farlige, føj siger jeg bare.


  • #16   17. jul 2014 Er sku mere bange for gravhunde og chihuahua end jeg er for muskelhunde :o)

  • #17   17. jul 2014 Liker lige dit indlæg Christina Hyldgaard, hahha.
    Jeg vil dog gerne selv have Chihuahua, det er sådan en lille pige drøm. Venter bare på ny lejlighed (Y)


  • #18   17. jul 2014 det her er vores lille dræber smiley

    profilbillede
  • #19   17. jul 2014 Dejlig hund Jeanette smiley

  • #20   17. jul 2014 hun er super skøn, men lige nået til lømmelalderen smiley noget vi ellers havde været forskånet

  • #21   17. jul 2014 Ja, drengen var en lille dreng. Synes han så enormt lille ud faktisk. Lignede nok en på 9 år eller noget. Da min mor bad manden tage sine hunde i snor, gjorde drengen det. Det fik jeg bare ikke lige med, for det er jo egentlig ikke relevant for historien.
    Men ja, drengen fik sin hund i snor, manden gjorde ikke. smiley


  • #22   17. jul 2014 Nej, du har ret, det var ikke relevant for historien, men dejligt at få på plads smiley
    Ej men jeg kan simpelthen blive så rasende på sådan nogle mennesker, der er så naive og ligeglade, at de skider højt og helligt på, at andre beder dem tage sin hund i snor...


  • #23   17. jul 2014 Ja, jeg kan også blive meget irriteret over sådan noget..
    Specielt fordi det jo lige så godt kan gå ud over deres egen hund, som vores hund.
    Min hund er så ligeglad med andre hunde... Hun er så ligeglad. Hun vil helst bare gå tur og lege med sin bold. Ikke snakke med andre hunde. Og hvis de ikke forstår hendes afvisning, så siger hun fra.


  • #26   17. jul 2014 Synes manden skulle tage hunden i snor når i nu beder om det. Eller i hvert fald lige tager fat i selen/halsbåndet, og føre hunden videre.

    Ang. bekymringen synes jeg det er noget fis. En muskelhund eller en gravhund, det kan vel gøre det samme? Forskellen er bare, at gravhunde virkeligt kan være nogen bitches ….. (bare et eksempel :P)
    En muskelhund er bare en betegnelse for en gruppe hunde, og det burde ikke definere racerne.
    Har selv to franske bulldogs, "muskelhunde", og det er da nok de skønneste hunde.

    Dette er min ene bulldog, Wilma;

    https://www.youtube.com/watch?v=0isxNSTZrHE&feature=youtu.be



    Se den video, og sig så om man kan være bange for hende. smiley


    Men det er vel i orden at have sine bekymringer. Det betyder KUN at man er uviden, og det kan man jo ikke gøre noget ved, hvis ikke man vil lære. smiley


  • #27   17. jul 2014 jep dampbarn er det helt rigtige at kalde hende. hun er også bare utrættelig, jeg er så glad for at vi har så mange tur muligheder

  • #28   17. jul 2014 Min den ene. smiley

    (Undskyld kvalitet, snapshot fra video.)


    profilbillede
  • #30   17. jul 2014 HAHA, hvor er den sød, Kathrine! Det her er vores lille mus smiley

    profilbillede
  • #31   17. jul 2014 Line Z - Nej, men folk sætter dem desværre meget i samme boks som bl.a. Amerikanske bulldogs. Og oplever mange mennesker gå en stor bue om mine hunde. - Nok mest af alt fordi Wilma (^) gerne vil snakke med mennesker, og så tænker (og siger de nogengange) at det er fordi hun er en "kamphund".
    -Igen, uvidenhed… Det er simpelthen så ærgerligt.


  • #32   17. jul 2014 Der er simpelthen intet bedre end hvalpebilleder smiley

    profilbillede
  • #33   17. jul 2014 Tilføljer lige noget jeg skrev i det forum der var om hundeloven, for ligesom at understrege min pointe;


    Ift. hanekampe, taler man da heller ikke om "Kamphaner" og "Hønsehus haner". Der er en hane en hane - Det handler om hvem hanen ender hos.
    Folk render jo ikke rundt og er bange for haner selvom NOGEN af dem bliver brugt til kampe. Kan ikke se hvorfor det så er sådan med hunde.


  • #35   17. jul 2014 Hvor er den kær Fünke! smiley


    -Hvalpebilleder er gud smiley


    profilbillede
  • #39   17. jul 2014 det der 50% holder ikke rigtigt, det er næmere 10% og disse mennesker køber som regelt heller ikke renracet med stambøger, men mere noget billig blanding der ligner

  • #41   17. jul 2014 Tilføjer til jeres "50%"-snak smiley


    …. Og det er som regel også de hunde der bliver mistænkt for at have ulovlige racer i sig..


  • #42   17. jul 2014 hoppedulle- du virker som om denne debat ikke lige er noget du ved særlig meget om, siden du smider med sådanne angreb og usaglige kommentarer

  • #44   17. jul 2014 Synes da Hoppedullen er helt med? Der skrives:
    "De er søde rare og flinke hunde ligesom alle andre."

    Og jeg tror da, at det er DET de fleste af os kan være enige i. Og at hundene desværre kan havne hos nogle forkerte, og at det så er hundene - ikke menneskerne - der bliver dømt på det.


  • #45   17. jul 2014 så du vil påstå at ud fra din vennekreds og arrangementdeltagelse, kan du fastslå at 50% af muskelhunde ejerne, har købt en hund, hvor det kan fastslåes at den er muskelhund på papir eller dna, for at se sej ud og bruge den som et udtryk for sig selv ?

  • #46   17. jul 2014 Nu har Hoppedullen jo skrevet 50% som "et skud i tågen" og ikke at det er tilfældet.
    - nu må i altså lige læse de kommentarer ordenligt, inden i pisker en stemning op…

    Typisk hestepiger smiley


  • #47   17. jul 2014 Sikke nogl søde hunde I alle sammen har!
    Er fransk bulldog en muskelhund? Det tror jeg ikke, de er. Med muskelhund mener jeg bare de forbudte hunderacer, men hvis jeg skulle skrive det hver gang i min tråd, ville emnet blive næsten dobbelt så langt! :o)

    Var på Christiania i dag efter vi var i Mindelunden. Hold nu op, hvor var der mange af de ulovlige hunde. Så en lille hvalp af racen Mastiff. Måske en blanding. De så nu meget fredelige ud...

    Her får I så også lige et billede af min grimling!


    profilbillede
  • #48   17. jul 2014 christina, nu svare jeg udfra hoppedulles svar omkring briller, det du kan se som værende svar nr 40 smiley

  • #49   17. jul 2014 Hoppedullen sagde da bare, at hun troede det var 50% eller noget lignende, ud fra hvad hun havde observeret, og hun skrev da også at det bare var et skud i tågen.

    Men ååh, hvor har i alle sammen nogle dejlige og søde hunde! Nu er vi jo nødt til at blive ved med de hundebilleder! Bidløse, hvad er det for en race du har? smiley


    profilbillede
  • #50   17. jul 2014 Hmm..... Det er en Aya, en helt speciel hunderace, for der findes kun en enkelt af dem! smiley
    Hun er en blanding af ½ labrador, 1/4 schæfer og 1/4 greyhound. Så hun kan løbe stærkt! :o)


    profilbillede
  • #51   17. jul 2014 Haha, ej hvor er hun sød! Yes for blandinger! smiley

  • #53   17. jul 2014 Ja, sådan har jeg det også Kasper. Ham manden, vi mødte i dag, kunne ikke kalde sine dyr til sig, og mor blev helt hysterisk, fordi den der muskelhund kom hen til os. Hun blev vist bange, fordi Aya jo godt kan finde på at blive irriteret, hvis andre hunde ikke forstår hendes afvisning.
    Ville også like din kommentar, men så kaldte du hende for en and... nu vil hun aldrig se dig igen!


  • #54   17. jul 2014 Hvad er din hund for en, Fünke?

  • #55   17. jul 2014 Hun er også en god solid blanding af labrador, golden retriever, chow chow og islandsk fårehund smiley Jeg tror faderen var en blanding af chow chow og islandsk fårehund, og moderen en labrador og golden retriever (eller flatcoated retriever, vi kan ikke rigtig huske det) smiley

  • #56   17. jul 2014 Hun ser i hvert fald også sød ud!

  • AMT
    AMT Tilmeldt:
    maj 2007

    Følgere: 42 Emner: 131 Svar: 8.714
    #57   17. jul 2014 Jeg har en fordom fordi at dem der ejer den type hund hvor jeg bor, er "de forkerte typer"..

    Rollo får ihvertfald ikke lov at hilse på dem.


  • AMT
    AMT Tilmeldt:
    maj 2007

    Følgere: 42 Emner: 131 Svar: 8.714
    #58   17. jul 2014 Og rollo er større og tungere end de fleste, men stoler simpelthen ikke på ejerne smiley

    profilbillede
  • #59   17. jul 2014 TS
    Nu er mastiff ikke en forbudt race herhjemme, som du nævner du så på Christiania smiley
    Jeg elsker de såkaldte "muskelhunde", har selv haft en cane corso, hun var den skønneste familiehund, og havde det det fint med andre hunde, og elskede børn og andre mennesker smiley men når man køber sådan en " tung" race, skal man også virkelig vide hvordan man opdrager dem, og giver dem den bedste opvækst. Det er alfa omega, at deres hvalpe stadie, har været trygt og godt, og at de er blevet meget socialiseret med andre hunde og mennesker.... Og der er der så dem, som køber dem som en potens forlænger, ikke aner hvad de går ind til, og det er så der det ender galt smiley de er ikke sværere at opdrage end en schæfer (dem er jeg født og opvækst med, og har selv haft en som voksen) . Man skal bare sætte sig ind i racen, men igen, det skal man jo med alle racer smiley oplevede da vores CC var hvalp, at folk gik en stor bue udenom os, og kiggede skævt til os, trods de kunne se, at vores to små børn, kunne sætte sig ved hendes side og kramme hende smiley der er mange der ødelægger det for dem, som virkelig elsker og forstår disse dejlige hunde racer!!
    Men ja manden burde uanset race, holde sine hunde i snor når det er påkrævet! Hunde skovene er til for at hundene kan gå løse, så må han finde sådan en at gå i smiley


  • #61   17. jul 2014 mariA : (du skrev) "Ismulerne - så alle muskelhunde skal lige skæres over en kam?
    det er sådan nogen som dig, der bringer mit pis i kog. Du udviser en helt forkert adfærd overfor dine børn! du viser dem, at den og den slags hunde er farlige, føj siger jeg bare."

    -- ... og føj for dem som lader deres børn blive udsat for div. hundebid når de som forældre ikke kan passe på deres børn og fortælle dem om farene ved nogle hunderacer ! Nu har jeg selv stået i en situation hvor min hund fik ædt sin skulder af en kamphund - Har du også prøvet det ? - og hvad hvis det var en af mine børn jeg tilfældigvis havde haft med mig denne dag ? Heldigvis kunne jeg sparke hunden så hårdt at den til sidst løb - og håber aldrig jeg møder sådan et bæst igen................. smiley

    Her kan læses lidt om de folk som vælger nogle af disse hunderacer : http://videnskab.dk/kultur-samfund/muskelhundes-ejere-er-de-mest-kriminelle


  • AMT
    AMT Tilmeldt:
    maj 2007

    Følgere: 42 Emner: 131 Svar: 8.714
    #63   17. jul 2014 Line Z: men det er vel okay at man ikke bryder sig om en type hund?

    Hvorfor skal Folk få det til at lyde som om at man er skingrende (overdrivelse) sindsyg fordi man går en stor bue uden om en type hund?

    Så længe man ikke påfører dyr smerte er det vel ok at undgå dem?


  • #64   17. jul 2014 Anja og den sorte perle
    Så vidt jeg ved, så er Boerboel en forbudt hunderace i DK, og Boerboelen hedder også Afrikansk mastiff. Altså er mastiff en forbudt hunderace i Danmark. smiley


  • AMT
    AMT Tilmeldt:
    maj 2007

    Følgere: 42 Emner: 131 Svar: 8.714
    #65   17. jul 2014 Bidløse: ikke alle mastiffer er forbudte nej smiley

  • #66   17. jul 2014 Nej nej, men netop den hund vi så, var forbudt. Det var en boerboel. Synes bare det er et mærkeligt navn, og derfor valgte jeg bare at skrive mastiff.

  • #67   17. jul 2014 Jeg kan aldrig lade være med at grine lidt når folk sammenligner større muskelhunde med gravhunde. Der er væsentlig stor forskel på et bid fra de to hunde. Jeg ved ihvertfald godt hvilken hund jeg helst ville bides af, hvis jeg skulle vælge.


  • AMT
    AMT Tilmeldt:
    maj 2007

    Følgere: 42 Emner: 131 Svar: 8.714
    #68   17. jul 2014 Smut: helt sikkert en muskelhund, ikk smiley

  • #69   17. jul 2014 Astrid: Jo selvfølgelig, når den endelig er i gang så lad den da endelig tage en arm smiley

  • #70   17. jul 2014 Hmm er enig med dig at føler din mor sig utryk og siger til manden hunden skal have snor på så er det da bare og få snor på den skide hund!

    men vil mene det er ret egocentreret at dømme en hund for dens udseende. Jeg er selv utryk ved løse hunde som kommer imod mig. om det er en chihauhau, puddel, grand danois eller en labrador. så kan den hund være lige så skudt i bolden som en muskelhund. ALDRIG stol på en hund før ejer giver en tilladelse.



  • #71   17. jul 2014 Egocentreret? Hmmmm... Ved du hvad det betyder? smiley

  • #73   17. jul 2014 Nu er alle hunde ikke sådan. Ærgerligt for dig at du har mødt sådan en.
    Du burde forklare, at alle hunde kan gøre sådan. Også naboens søde golden retriever!!!


  • #74   18. jul 2014 Mig, eller hvem skriver du til?

  • #75   18. jul 2014 Nej smiley en længere oppe ^ smiley

  • #76   18. jul 2014 Nååå okay :b

  • #77   18. jul 2014 Som andre skriver så er der væsentlig forskel på hvilke skader man pådrager sig ved bid af hhv. små og store hunde så personligt ville jeg ALDRIG lade mine børn være sammen med en hund hvor 80 % af hovedet er en mund fuld af skarpe tænder og kæber der kan knuse enhver knogle..... Jo større mund jo større skade : http://www.youtube.com/watch?v=MZm037jPNgc.



  • #78   18. jul 2014 Jep mundkurv og max to meter line hver gang vi er i offentligheden.

    Skal vi gå blandt mange mennesker er Mille helt ved siden af mig, med meget kort snor. - Så ved folk at jeg er bevidst om situationen og har fuld kontrol over hende.
    Jeg tager hensyn til andre mennesker, også de små(børn) og dyr. Det skal ikke være et problem for andre at jeg har valgt netop den race.
    Det giver nogle sjove kommentarer fra børn. Men har endnu ikke oplevet noget eller nogen være negativ omkring min hund.

    Men jeg er kriminel når vi er i hundeskoven. Der har hun ikke mundkurv eller snor på.



  • #79   18. jul 2014 Jeg vil 100 gange hellere møde en stor glad muskelbasse end jeg vil møde en løs labrador!!

    Jeg mener at ALLE hunde bør føres i SNOR! Jeg hader løse hunde, for man kender dem ikke og aner ikke hvad de kan finde på.
    Flex liner skal UDRYDDES jeg hader det lort.

    Og hvis man absolut vil have hunden løs må man finde et passende sted til dette.. F.eks. disse hundeskove, men generelt skal man lige kalde hunden til sig når der kommer nogen.

    Det er bare FORBUDT at lade en løs hund rende over til en i snor.. Og at løfte hunden op..


    Jeg synes det er lidt en overreaktion, men manden burde have ført sine hunde i snor.


  • #80   18. jul 2014 Min datter (nu 3½ år) er vokset op med en stor dejlig Amstaff og hun elsker hende og tumler med hende smiley

  • #81   18. jul 2014 smiley

    profilbillede
  • #82   18. jul 2014 Ja, jeg havde nu heller ikke løftet hunden op, hvis det var mig.. Men min mor bekymrer sig ekstremt meget. Hun bliver simpelthen hysterisk. Og min hund, som var i snor, skulle ikke lege med hans hunde. Både fordi de begge var rigtige hanhunde - ikke kastrerede - og vores hund er i løbetid lige nu, men også fordi det med hunde i snor vs. løse hunde ikke fungerer.

    Men jeg går nu altid med min hund løs ellers, for jeg kan altid kalde hende til mig. Hun kan også plads på flere forskellige kommandoer, bla. "Plads", "Her!", klap på siden af låret, tramp i jorden, mm... :o)
    Men beder nogle mig tage hunden i snor, så kommer hun det.. Jeg har fuld kontrol over hende. Så meget, så jeg endda bestemmer hvor og hvornår hun skal tisse og skide...


  • #83   18. jul 2014 Er hundeloven på vej til at blive ændret igen eller hvad?

    Jeg har to små hunde. Og jeg er langt mere tryk ved at møde en muskelbasse, end en eller anden af dem der ligner folden retrievere (De orange, sorte og gule, kan simplethen ikke huske hvad racerne hedder) Dem syntes jeg ofte er mere vilde fordi de er så glade. Jég har ikke et prblem med det, men det er røv irriterende, når ejerne bliver VED med at lade deres løse retriver tyrannisere mine, til det punkt hvor de ligger og piver - Det vil jeg simpelthen ikke være med til!
    Jeg har aldrig mødt en muskelhund der opføre sig sådan. De er nærmest altid stille og rolige når de hilser.
    Til gengæld når jeg har været ude og lufte en muskelbasse, så går folk over på den anden side af vejen, og stiller sig med deres lille hund imellem benene, som om jeg kom med et kødædende monster.


  • #84   19. jul 2014 Til dels, forstår man jo godt mandens reaktion. Hvis det var en hund, der kunne finde på at bide, havde han nok ikke ladet den rende løs rundt. Men samtidige, skal han alligevel reagere når folk bliver utrygge. Synes det er ok, at man ikke er tryg ved visse racer, sådan er det.. Og det skal man jo acceptere..

    Men hel sikkert, så har medie stormen, gjort at folk bliver bange for muskelhundene. Det er til enhver tid, ejeren der er fejlen bag hunden.. Dog er der selvfølgelig også nogle hunde, der desværre slår klik for, men det er jo ikke kun hos muskelhundene. Det kan ske for enhver hund/race, at den får en skade på hjernen eller noget i den stil, der gør at den bliver utilregnelig..

    Da vi fik vores labrador for 5 år siden, spurgte folk tit om det var en "kamphund" og gik en stor bue uden om.. Hun er sort, og har dog et bredt hoved.. øhh nej det er en labrador.. Så snart en hund ser bare lidt farlig ud, så er det nok en muskelhund.. smiley


    profilbillede
  • #85   19. jul 2014 Jeg synes din mor overreagerede ved at blive hysterisk grundet racen på hans hund, og nu siger du "muskelhund", men muskelhund er egentlig bare et begreb som mange bruger for hunde som de synes ser "farlige" ud. Hvilken race var det? Fx bull terriern bliver tit opfattet som en af disse faaarlige muskelhunde grundet dens udseende, men den er faktisk ikke på listen - den var ikke engang på observationslisten.
    For at svare på spørgsmålet; ja, jeg ville blive irriteret hvis jeg var manden og din mor reagerede på den måde. På den anden side så skal manden selvfølgelig tage BEGGE sine hunde i snor hvis I ønsker det.

    Jeg må være ærlig og sige, at jeg sjældent går med min hund i snor, og har ham også løs steder hvor man ikke må - for de eneste steder man må have løs hund er i hundeskove. Min gamle familiehund er derimod sjældent løs, da jeg ved at hans indkald ikke er særlig sikkert.
    Jeg lader dog aldrig min hund hilse på andre hunde uden at spørge om lov først, medmindre man er i store hundeparker, hvor alle hunde løber løs - fx Bernstoffparken.



    profilbillede
  • #86   19. jul 2014 Det var en anstaff, vi mødte smiley

  • #87   19. jul 2014 Puha ja Camilla, flexliner er det absolut værste! De er for det første rigtig upraktiske at gå med, og så er det tit hundeejere med små arrige hunde, der går med flexliner, og de kan bare ikke styre deres hunde med den skide flexline smiley

    Normalt har vi vores hund løs i den almindelig skov, fordi vi ofte ikke møder nogen. Dem vi så møder har også deres hunde løs, men tit er det ikke nogle, man skal gå forbi, men bare ser ovre på den modsatte sti. Hvis vi derimod møder en løs hund, hvor vi skal gå relativt tæt forbi hinanden, så tager vi vores hund i snor - men hvis ejeren ikke gør tegn på at kalde sin hund til sig, så får vores hund snoren af igen, så hun ikke føler sig truet af en løs hund, der render over til hende mens hun selv er i snor. Sådan undgår vi lettest et optrin.


  • #88   19. jul 2014 Jeg mener ikke at der er noget i vejen med muskelhunde. Men oftest er det unge dumme mænd der skal spille sej ved at have en "farlig" hund, der køber dem, og derfor forbinder man jo tit muskelhunde med tatoverede banditter smiley
    Jeg kendte en amstaff på et tidspunkt, den var simpelthen så sød! Datteren (6 år) kunne hoppe rundt på den og hive den i ører og hale, den fandt sig i ALT! Katte, kaniner, andre hunde osv. den var sød mod alle, lå på ryggen og ville kløes og nusses hele tiden.

    Til gengæld har jeg overværet min hund blive angrebet af en shæfer som slet ikke var til at stoppe, og min hund skulle ind og have renset sår hos dyrlægen efterfølgende.
    Min Hund blev 1 år senere angrebet af en lille tæppetisser hund (noget chihuahua blanding).
    Jeg er selv blevet skambidt af en golden retriever da jeg var 1 år, og skulle ind og syes i ansigtet.
    Min veninde er blevet angrebet af en labrador da hun var 10 år.

    Det er ikke RACERNE der er farlige, det er måden de er opdraget på der gør dem farlige.


  • #89   19. jul 2014 Jeg synes en Amstaff er noget af det mest fantastiske, jeg har også overværet min staff nær blive dræbt af en schæfer da hun var hvalp - og de var altså vant til hinanden! Men da min vaps kom i løb fik schæferen en hjerneblødning og satte efter hende og bed sig fast i struben.. min hvalps tunge var BLÅ/LILLA da min daværende kæreste og jeg fik skilt dem af, vi begge har ar efter schæferens tænder den dag i dag..

    profilbillede
  • #91   19. jul 2014 Camilla & hafferne
    Total lækker hund du har smiley


  • #92   19. jul 2014 Og ja der er ingen racer der er sikre smiley

  • #93   19. jul 2014 Tak Anja smiley hun er en dejlig hund og har aldrig været utryg ved at lade min lille datter være i rum med den! smiley

  • #94   19. jul 2014 Havde det på samme måde med vores cane corso smiley

  • #95   19. jul 2014 Er ikke bange for muskelhundene, synes simpelthen de er så søde, som enhver anden hund. Men jeg hader selv at møde løse hunde, når jeg går med mine forældres - om det er en golden retriever, labrador, DSG, amstaff, whatever, snor på, når der er andre hunde, tak. Har ofte også vores hund løs - men ligeså snart jeg ser der kommer folk gående, cyklende eller andre hunde for den sags skyld, så kommer snoren altid på. Også selvom han reagere 100% på mig. Jeg kan jo ikke se, om dem der kommer forbi mig er bange for hunde. smiley

    - I får da lige et billede af Luffefyren smiley


    profilbillede
  • #96   19. jul 2014 Apropos løse hunde, så gik jeg aftentur med hunden og mine forældre her til aften. Vi møder så en dame ved et hjørne ned til markstien, hun hilser og går forbi, og vi runder hjørnet. 5 meter længere nede står en stor Golden retriever uden snor og kigger på vores hund, der er i snor. Så var det sgu damens hund - og hun havde bare gået <i>lige</i> forbi os uden så meget som at kigge tilbage til hendes hund, vel vidende at vi gik nedad med vores hund mens hendes løse hund stod midt på stien længere nede! Hold kæft, hvor er det respektløst. Vi tog bare snoren af vores hund, de kiggede på hinanden, og så gik vi videre. Der skete intet. Men hvis jeg i tide havde vidst, at der var hendes hund - fik det først fortalt, da vi gik forbi den - så ville jeg godt nok have spurgt hende, hvad fanden hun lavede deroppe når hendes hund var løs længere nede, hvor hun på ingen måde havde styr på den smiley

  • #97   19. jul 2014 På samme tur løb der faktisk også en hund over vejen fra en af haverne, og tværs over til fortovet, hvor vi gik. Den nærmede sig ikke helt, for den har mødt vores hund før og ved at hun er dominerende, men ejeren kaldte og kaldte og kunne jo ikke få hunden tilbage igen. Så hun slog sig åbenbart tilfreds med at sige "den gør ikke noget" - der svarede min far og jeg så "men det gør <i>vores</i>" smiley hold nu op, hvor kan folk være naive og uvidende..

  • #98   19. jul 2014 Fünke - man skulle virkelig tro, at nogen mennesker ikke kan lide deres hunde, siden de vil lade dem rende løst, når de ikke kan kaldes på plads! smiley det går jo galt en dag.. dumme ejer!

  • #99   20. jul 2014 And - ja! Nu har min hund også rimelig meget sine egne idéer om tingene, og vælger nogle gange at være komplet døv, men hvis jeg har hende løs sørger jeg for at gøre det et sted, hvor jeg 1) har styr på hvor hun går hen, og 2) kan se, hvis der kommer andre hunde. Hvis ikke, så tør jeg simpelthen ikke at risikere at have hende løs.
    Og det går nemlig galt en dag, når en løs hund løber over til vores i snor, som bider fra sig og derfor skal aflives, fordi hun blev truet og presset smiley


  • #100   20. jul 2014 Jeg har slettes ikke noget imod de såkaldte muskelhunde. Det jeg har imod er ejerne af hunde der ikke kan finde ud af at opdrage de eller respektere de lover og regler der er, end hvor dumme de virker! Jeg skal da indrømme at nogle hunde (pga. ejerne) gør mig utryg. Men dette er ikke pga. race men attitude og holdning pågældende ejer har.

    TS - I forhold til din mor synes jeg det er dårligt hun forskelsbehandler retrieveren og muskelhunden. BEGGE skulle have haft snor på! Og ejerne af begge hunde skulle have sat snore på sine når hun bad om det. Men kan godt forstå at ejeren af muskelhunden blev sur når han så retrieveren løbe løs uden at hun sagde noget til den. Så havde jeg også blevet sur og tvær og 4år igen.

    Vores blandings hund er også stor, og der er nogle der er bange for ham. Han har ALDRIG gjort et menneske fortræd men han bryder sig ikke om alle store hanhunde da han har blevet angrebet af en schæfer. Før dette gik han godt med ALLE hunde. Han vogter dog sit territorium og kan se og høres meget farlig ud hvis man ikke er inviterede eller han kender de smiley
    Her er vores dejlige dreng på snart 5år.


  • #101   20. jul 2014 Hader når billederne ikke kommer op smiley Forsøger igen.

    profilbillede
  • #102   21. jul 2014 Man har et lille problem når man selv har hund og siger man ikke kan lide hunde med muskler . For jeg vil våge den påstand at du ikke finder en hund uden muskler

  • #103   21. jul 2014 Mich og Fønne
    Jeg tror ikke, at nogle herinde - inklusiv dig selv - er i tvivl om, hvad jeg mener, når jeg skriver muskelhund :o) Kunne sagtens have skrevet kamphund, men så var andre jo blevet stødte. Listehund er ikke et ord, alle ved hvad betyder..


  • #104   21. jul 2014 Madsen. Det var mindet til nogle andre i tråden

  • #105   21. jul 2014 Nåååå, undskyld så! :o)
    Jeg troede du henvendte dig til mig, fordi jeg omtalte hundene som muskelhunde. smiley


  • #106   23. jul 2014 muskelhunder er ikke værre end andre.... og syntes det er lidt at gå over stregen når din mor siger at han skal tage den i snor fordi hun er bange for den....

  • #107   23. jul 2014 Absolut ingen fordomme mod muskelhunde. Min (nu eks-)onkel har en muskelhund, og hun er smadder sød. Vores lille papillon fik lov at være sammen med den, ingen problemer der. Det eneste negative jeg har at sige om den hund er, at den ligner en meget grim gris. smiley

    Jeg synes nogle af muskelhundene er utroligt grimme, men hunden i sig selv har jeg intet imod. Ikke mere end andre store hunde. Førnævnte papillon gik bort, efter at være blevet skambidt af en rottweiler-blanding, så andre racer kan være mindst lige så slemme.

    Til gengæld skulle føreren i din sammenhæng da godt nok have et klap i baghovedet. "Public park" betyder ikke, man må gøre hvad der passer én. Hvis der står, på et skilt, at hunde SKAL føres i snor, så skal han føre sine hunde i snor, lige meget om nogen beder ham om det eller ej.


  • #108   23. jul 2014 Muskelhunde er bare racer ligesom alle andre smiley de er hverken dårligere eller bedre end andre racer.
    Men dumt a manden, at han ik har snor i hans muskelhund når der nu altid er så meget fokus på de racer.
    Jeg har altid min muskelhund i snor offentlige steder, og hvis han ik er i snor går han pænt ved siden a mig hele tiden, så folk kan se jeg har styr på den smiley men kan jeg se folk har deres hunde med og virker små bekymret sætter jeg ham straks i snor.

    Var på stranden den ene gang hvor en dame kom over og spurgte mig om jeg ik ville tage snor på min muskelhund, så den ik angreb hendes hund - der valgte jeg bare a sige "jo selvfølgelig, hvis dette gør dig og din hund mere tryg"
    Har man muskelhund må man desværre også respektere, at folk er utrolig barnlige pga alle de skræk historie der altid er omkring disse racer smiley


  • #109   23. jul 2014 Chelina - rigtigt stort af dig selv om damen var fjollet smiley thumbs up smiley

    Mvh TT


  • #110   23. jul 2014 Chelina
    ja desværre er det kun skræk historierne man får om disse skønne racer smiley vi hører sjældent om naboens cocker eller lab som har skambidt nogen, og dem er der altså flere af, end situationerne med "muskelhundene"... Men der kører en hetz imod dem desværre, og ved da godt, at der er nogen af dem der burde aflives fordi de er ALT for farlige for deres omgivelser... Men det er der også nogen af de "almindelige" racer der er!
    Forleden sad jeg hos dyrlægen med min hund, og der snakker dyrlægen med et andet par, de snakker så om deres nabos hund, en collie! som min dyrlæge mente burde aflives, for den var bindegal... den fløj på hende og hendes assistent, og bed dem begge, uden varsel!!! hun stod med ryggen til den 2-3 meter fra den, og den jagtede hende! Naboen fortæller så, at hunden gjorde det også ved dem og ejerens gæster! Det er så en hund jeg vil kalde bims og farlig for sine omgivelser!!!
    Da min søn var 3 år gammel blev han bidt i ansigtet af en stor collie/berner sennen blanding, på vej ind i børnehaven passere vi hunden der ligger ned, vi går 2 ½ meter fra den for at komme op ad trappen... min søn kigger ikke engang på den (jeg går lige bagved ham) pludselig uden varsel flyver hunden op, og bidder min søn i ansigtet 1 cm fra øjet, og der er bare blod overalt, for min søn vælter omkuld og det bliver tværet rundt... jeg råber hysterisk op, hunden flytter sig og jeg løfter min søn op og løber ind i børnehaven med ham og vores datter, for at vaske ham, efter en tur ved lægen, slap han med en sommerfugl... men han har et ar efter det i dag smiley det var en skrækkelig oplevelse!
    Mange påstår at "muskelhunde" ikke advare, men jeg har ikke oplevet det, derimod, så har jeg oplevet det med "almindelige" racer!


  • #111   24. jul 2014 Jeg blev bidt i kinden af min fars bigel da jeg var omkring et år smiley det varaf sjalusi. Heldigvis var det ikke værre end et lille ar og jeg er ikke bange for hunde smiley

    Mvh TT


  • #112   24. jul 2014 Min søn var skrækslagen overfor store hunde i lang tid, vi valgte faktisk at købe en dejlig schæfertæve på 2 år, noget tid efter (da vi havde mistet vores gamle hund), og han turde slet ikke komme i nærheden af hende i flere dage- Nej den bider mor- og løb derefter væk... men inden der var gået en uge, så stod han og klappede hende, hun var den bedste medicin vi kunne give ham, og hun var højt elsket af hele familien indtil den dag hun gik bort, savner stadig den fantastiske guldklump smiley

    Min søn er slet ikke bange for hunde i dag, men er god til at gå godt udenom fremmede hunde smiley


  • #113   12. jan 2015 Min moster har haft 2 staffordshire Bull terrier. Dem havde vi altid i snor i parker. Vi havde dem kun løs på steder hvor det er meningen at hunde må gå løs. og på stranden osv. Men hvis nogle har bedt os om at give dem snor på har vi gjort det. Det er der nu aldrig nogle der har gjort da de aldrig knurrede eller sodan noget.



    profilbillede
Kommentér på:
Fordomme; Muskelhunde

Annonce