{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
414 visninger | Oprettet:

Groundwork konkurrence hjemmefra! {{forumTopicSubject}}

Hej alle, håber det er ok at jeg lige reklamere lidt. Der er jo ingen der tjener på det og man behøver ikke engang like nogen sider eller noget!

GRATIS KONKURRENCE! Med rosetter til de fem bedste!
Jeg har den seneste tid lagt videoer af nogle små øvelser ud på min facebookside som mange af jer har øvet med på.
NU har i chancen for at vise hvad i kan! -Også selvom i ikke har været med fra start. Agnete Gargulak (som er medarrangør af DHE træffet) og jeg har nemlig sammen udarbejdet en konkurrence hvor i alle kan deltage, og så behøver i ikke engang udenfor jeres egen grund!
Det er ret simpelt: Der er 6 små øvelser som enhver hest burde kunne klare så nogenlunde uden særlig træning. I har nu 3 uger fra d. 27/3 til øve, filme og (hvis i har mulighed for det) klippe det hele sammen. Der er rimelig frie rammer og filmen, eller klippene må lægges ud hvor som helst, eller sendes direkte til mail: juliekhoffmann@live.dk hvis de lægges ud på nettet skal der blot sendes en besked med et link. Ellers er det ikke sikkert vi ser det. Man må sende så snart man synes man er færdig, men sidste frist er d. 17/4. Der går ca. en uge fra sidste tilmeldingsdag til ranglisten offentliggøres.
Der bedømmes ud fra 4 hovedpunkter: signal blødhed, præcision, tålmodighed og ro, hestens mentalitet, og så kan der gives ekstra point for showmanship. Udstyret og metoderne er helt valgfrie.
Link til reglerne findes her: http://ladyblacksheep.dk/konkurrence.html

Se video af øvelserne her: https://www.facebook.com/video.php?v=809558875783469&set=vb.563329417073084&type=2&theater&notif_t=video_comment



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Groundwork konkurrence hjemmefra!

Annonce