{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
686 visninger | Oprettet:

DANMARKS STØRSTE BAROK EVENT {{forumTopicSubject}}

" Danmarks Største Frieser Event " vil blive ændret til " Danmarks Største Barok Event "
Vi slår et sidste slag for eventet og har måttet ligge om op til flere gange og har lært en masse om jeres heste undervejs smiley Tak for det -

Vi har stadig samme drøm om at se Danmarks smukkeste heste (syntes vi) i et stort antal .. For at få det store antal som ønsket breder vi det ud - så vi får større farve-variant indenfor barok avlen at se ..

Derfor har vi valgt at lave Danmarks største barok Event - med alle de forskellige foreninger og forbund på kryds og tværs. Under Barok avl hører bl.a. Frieser, Barock-Pinto Pferd (Frieserblanding med varm og koldblods-heste), Barok-Pinto (frieser/Varmblodspinto), BWF (Frieser 87,5 %/Varmblods-Pinto) - alle går under typen Barok og det er dem vi ønsker at se. Her har alle I avlere også mulighed for at vise, at vi i Danmark kan samarbejde på tværs af racer - samt vise Verden hvilke Barok heste Danmark har rundt omkring i staldende fra de forskellige foreninger/forbund. Og lur mig om det ikke også kunne inspirere andre lande til at få lyst til at gøre det samme.

Vi vil samle MINIMUM 100 ekvipager med barok-heste til et opsigtsvækkende ridt på stranden lørdag den 23. april 2016 ved Vinterlejegård på stranden kl. 15:00 i Hvide Sande – alle der ejer eller kan låne en barok-hest er meget velkomne til at tilmelde sig.
Vi vil gerne bringe fokus på disse skønne hesteracer, og håber på en masse glade og friske deltagere!

NB! eventet vil ændre navn fra "Danmarks Største Frieser Event" til "Danmarks Største Barok Event" Lørdag den 7/2-16

Husk at køb din billet her:

http://www.hesteevents.dk/index.php?option=com_jticketing&view=event&id=228&Itemid=102

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
DANMARKS STØRSTE BAROK EVENT

Annonce