{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
996 visninger | Oprettet:

hyggeweekend, konkurrencer med hest- ved herning {{forumTopicSubject}}

Hyggeweekend for dig og din hest med sjove konkurrencer i midtjylland.

D. 20 - 22 juli 2012 afholder jeg en hyggeweekend hvor man kan medbringe sin hest hele weekenden og deltage i forskellige konkurrencer. Det foregår på hyggeplan, så alle kan være med. Der er mulighed for afprøvning af springene og dressurbanen fredag, så alt ikke er nyt for din hest. Du kan medbringe et telt og din hest kan få en mindre enefold, så der også er plads til den. Der er toilet og bad på stedet og mulighed for opladning af mobiltlf. også. Der kan selvfølgelig købes mad og drikke til billige penge. Der vil være fest lørdag aften, hvor jeg selvfølgelig håber du vil deltage. Har du ingen hest, men gerne vil med alligevel og evt. hjælpe frivilligt med nogle ting, så sig gerne til. Der er brug for mange hjælpere. Der vil være rosetter og gevinster til vinderne af de forskellige ting. Gevinsterne kan være alt fra brugt rideudstyr til nye ting, som måske ikke har med hest at gøre. Ringridnings præmien vil have en større værdi end andet, så sørg for at melde til. Dette er IKKE et stævne, men en mulighed for at hygge med sin hest i en weekend, hvor kravene ikke er så store. Man behøver f.eks. ikke stævnetøj for at deltage. Du må ride med det hovedtøj og sadel, som du og din hest har det bedst med. Det er muligt både at være her hele weekenden eller blot komme og deltage i nogle konkurrencer. Jeg opfordrer selvfølgelig til at man er her hele weekenden, så man oplever alt det sjove og evt. stifter nye bekendtskaber.
Program
Fredag

Kl. 12 - 18 Ankost med heste og telte. Der er fold klar til din hest. ( Medbring selv foder, hø/wrap og stor vandbalje ) Ingen strøm ved telte.

Kl. 17 - 23 Teltet med mad/drikkevarer er åbent. Der kan købes forskelligt kød til griill, pølser, brød, tilbehør og sandwich.

Kl. 19.30 Ringridning for alle. Man har 2 forsøg. vinderen er den der hurtigst kommer fra A - B med ringen på spydet selvfølgelig. Gevinsten vil have en stor værdi.

Kl. 23 Skal der være ro.
Lørdag

Kl. 07.00 - 01.00 er mad/drikkevareteltet åbent.

Kl. 9.00 Dressur kun på bane A. 20 x 60m. Både hest og pony rider programmerne for hest på bane A.

Klasse 1 : LD pony Specialprogram. ( Der bliver lavet et program som passer til 20x60m bane. Uden galop )

Klasse 2 : LC 123 breddeklasse pony.

Klasse 3 : LB 123 breddeklasse pony.

Klasse 4 : LA 123 breddeklasse pony.

Klasse5 : LD hest specialprogram. ( Der bliver lavet et program som passer til 20 x 60m bane. Uden galop )

Klasse 6 : LC 123 breddeklasse hest.

Klasse 7 : LB 123 breddeklasse hest.

Klasse 8 : LA 123 breddeklasse hest.

Klasserne afvikles i nævnte rækkefølge. Tiderne afhænger af antal tilmeldte. Tiden for præmieoverrækkelse afhænger også af antal tilmeldte.

Kl. 16.30 er der ponygames. Man bliver tilfældigt sat sammen med en anden. Så man er 2 på hver hold. Banen vil bestå at noget slalom, op og ned af hesten/ponyen, sækkeløb m.m. Vinderholdet er dem som er hurtigst igennem banen.

Kl. 20.00 er der musik i ridehuset. Der vil være borde og stole, hvor man kan spise og hygge til musik. Grillen er tændt hele dagen, så man spiser bare når man vil.

Kl. 01.00 Slutter festen og der skal være ro.
Søndag

Kl. 09.00 Starter springklasserne. Det er samme bane i alle klasser. Der er en hovedrunde på 8 - 10 spring. Er man fejlfri fortsætter man direkte rundt på et par stykker mere.
Vinder er den med færrest antal fejl samt bedste tid. Tiden kører fra start til slut. incl, omspringnings springene. Hvis der lyder et fløjt efter hovedrunden, så er det fordi du ikke er fejlfri, og du skal dermed ikke fortsætte. Springene vil stå således at der ikke er bestemte afstande, så alle kan springe dem uden at flytte springene. Spring støtter kan være en plasticfodertønde, eller en halmballe o.l. Der er også alm. spring. Alle bomme kan let falde ned og det er rigtige bomme på 3 m. Springene kan variere med 10 cm i klasserne.

Klasse 9 : 30 - 40 cm pony

Klasse 10 : 50 - 60 cm pony

Klasse 11 : 70 - 80 cm pony

Klasse 12 : 90 - 100 cm pony

Klasse 13 : 30 - 40 cm hest

Klasse 14 : 50 - 60 cm hest

Klasse 15 : 70 - 80 cm hest

Klasse 16 : 90 - 100 cm hest

Herefter er hyggeweekenden slut og jeg håber alle vil være behjælpelige med at rydde op efter sig selv og tænke på at der skal heste på de folde, hvor vi har telte, så IKKE smide med affald. Der vil være skraldespande samt lortespande forskellige steder på pladsen.
Priser :
Ringridning 30kr, og her har man 2 forsøg. Det er tilladt lige at ride en tur hen under snoren inden vi går igang, så hesten ikke bliver bange. Dog uden lanse/spyd. Du må gerne starte 2 gange. ( altså 4 forsøg i alt ). Husk at der er stor præmie til vinderen.
Ponygames 30kr. pr. person. Kun 1 start.
Dressurklasser 50kr. pr start. Husk at skrive hvad du starter ( F. eks. LC2 og LC3 )
Springklasser 50kr. pr. start.
Overnatning i telt pr. person fredag - søndag. 150kr. incl. badmulighed.
Fold til hesten fra fredag - søndag 150kr. incl. vand. ( Husk foder, hø/wrap og stor vandbalje. )
Prisen på overnatning og fold til hest er den samme uanset om du er her 1 dag eller alle 3 dage.
Fest i ridehuset lørdag aften 30kr. Går til duge, lys, leje af borde og stole m.m.


Diverse

Dressurbanen er en god fast jordbane, som ikke er hård. Den er lige tilpas og vil selvfølgelig være vandet, så den ikke støver. Der er 2 opvarmningsbaner.

Springbanen er en temmelig stor græsbane. Der er også 2 opvarmningsbaner med to spring på hver bane.

Det er IKKE tilladt at tænde grill eller lignende nogen steder. Hvis i ryger bedes i venligst smide skodder i opstillede spande med sand.

Tag hensyn til at der kun er 2 baderum, hvor toilettet er i også. Så skal du ibad, så skal det gå tjep. Ingen hårtørring denne weekend. Spørg evt. om nogle skal på toilet inden du går i bad. Husk at det er varmvandsbeholder, så brug kun lidt vand, så alle kan få.
Vigtigt : Din hest/pony skal være vaccineret min. 1 gang årligt og jeg skal se vacc. kort ved ankomst. Din og hestens færden her på stedet er på egen risiko.

For spørgsmål som ikke er besvaret her kan jeg træffes på tlf. 27421080 fra kl. 16 - 21. Ellers mail på louise@rosmosegaard-hestepension.dk

Tilmelding skal ske via mail louise@rosmosegaard-hestepension.dk

Der skal stå

Dit navn
Hestens/ponyens navn ( anfør om det er pony eller hest )
Hvilke klasser starter du.
Skal du overnatte? Hvis ja hvor mange antal personer?
Skal din hest overnatte?
Skal du med til fest lørdag aften? Antal pers.
Hvilket beløb overfører du. Husk at anføre dit navn på overførslen.

Beløbet overføres til reg. nr.: 3404 konto.nr.: 3404 061 453

Tilmelding og betaling skal ske senest d. 2 juli 2012. Efteranmeldelse koster 30kr. ekstra pr. ting du starter eller har brug for. Der refunderes ikke penge, når der først er betalt. Alle klasser går uanset antal tilmeldte. Husk at tilmelde på alt du vil deltage i samt fest lørdag aften, så vi kan få en ordentlig tidsplan samt ide om hvor mange vi bliver.

Med venlig hilsen

Rosmosegaard Hestepension
v. Louise Lindholt
Rosmosevej 8, Sinding
7400 Herning

Tlf. 27421080


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hyggeweekend, konkurrencer med hest- ved herning
Kommentér på:
hyggeweekend, konkurrencer med hest- ved herning

Annonce