{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.892 visninger | Oprettet:

Dyrenes Beskyttelse er ude med riven efter Andreas H. {{forumTopicSubject}}

"Ved et arrangement i forrige uge er den kendte dressurrytter Andreas Helgstrand fotograferet på en hest, der tydeligvis rides med brug af tvangsmidler, hvilket er ulovligt iflg. §26 i Lov om hold af heste.
Hestens tunge er blå og opsvulmet på grund af for kraftig brug af kandarbiddene, som har medført at hestens tunge er blevet blå. Den blå tunge tyder på, at blodtilførslen til hestens tunge har været afbrudt i en periode. Desuden viser billederne tydelige sår på hestens bug, som skyldes for kraftig brug af sporer. Sårene er forsøgt skjult ved hjælp af farve. Sår af denne type er smertefulde for hesten, og hesten bør ikke rides i den tilstand.
"Det er særdeles beklageligt, at en førende dressurrytter som Andreas Helgstrand i den grad tilsidesætter hensynet til hesten og benytter sig af smertefulde tvangsmetoder, som det fremgår af billederne. Andreas Helgstrand bør være bevidst om sin rolle som forbillede for en stor del af Danmarks ca. 200.000 ryttere", udtaler dyreværnsinspektør Jens Svenningsen, Dyrenes Beskyttelse."


www.dyrenesbeskyttelse.dk/dyrenes- beskyttelse-i-skarp-kritik-af-dansk- eliterytter


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Dyrenes Beskyttelse er ude med riven efter Andreas H.
Kommentér på:
Dyrenes Beskyttelse er ude med riven efter Andreas H.

Annonce