{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
955 visninger | Oprettet:

Jobes som 14 året {{forumTopicSubject}}

hej kan ikke finde et job
men hvad kan man gider ikke at gå med aviser gider ikke at slæbe i to-tre timer og få 400 for det har gået med aviser gik 5 km om dagen det gider jeg ikke
kender i et sted eller nogle der kan hjælpe mig eller har et job gerne med heste bor i kalundborg vestsjælland


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Jobes som 14 året
  • #1   30. aug 2014 Åhh nej ikke når man ikke gider lave noget

  • #2   30. aug 2014 Du må ud med nogle ansøgninger til de forskellige købmænd, butikker, tankstationer osv.

    Ellers er der rengøring, børnepasning, hundeluftning.


  • #3   30. aug 2014 Svært at få ret meget som 14-årig. Tror først du må sidde ved kassen i butikker som 15-årig, men der er jo altid andet arbejde.
    Ud med en masse ansøgninger.

    Men du skal jo ikke regne med at få en løn på mere end 50kr i timen?

    I stalde har de fleste som oftes brug for hjælp i dagtimerne, hvor hestene jo er på fold....


  • #4   30. aug 2014 Man kan ikke arbejde på tankstationer som 14-årig.
    Man ska være fyldt 18 smiley


  • #6   30. aug 2014 Minimumslønnen for arbejdere under 18 år er omkring 80 kr i timen, og du skal ikke regne med at få mere. Så 400 kr for 2-3 timers arbejde er en ret fed løn. Og hvis du ikke gider gå 5 km, så gider du heller ikke noget af det andet arbejde du har mulighed for at få som ungarbejder.

    Det er primært rengøring, opvask i en restaurant osv der er at få i den aldersgruppe. Og jeg siger det lige ud, det er hårdt arbejde. Meget få rideskoler/stalde vil ansætte en 14-årig til andet end at muge ud og trække med elever i undervisningen, jeg tvivler på at deres forsikring vil dække at så ung arbejdskraft håndterer heste alene, uanset hvor meget erfaring du har.

    Du må bare ud med ansøgninger til supermarkeder, restauranter og butikker i dit område. Læg et billede ved, fx et skolefoto, det er kun en fordel. Held og lykke.


  • #8   30. aug 2014 Har ikke tid til hesten når jeg skulle gå med aviser

  • #9   30. aug 2014 Så har du heller ikke tid til et andet job smiley Da jeg var opvasker havde jeg minimum 2 vagter om ugen, gerne mere, af minimum 4 timers varighed. Min længste arbejdsdag i det job var 10 timer. Første opvasker mødte in kl 15 i hverdagene, og kl 11 i weekenden, og så blev der ellers kørt på til køkkenet lukkede - hvorefter det også skulle gøres rent.

    Det er muligt at få skole, hest og arbejde til at gå op. Man skal bare ville det.


  • #13   30. aug 2014 Emilie - Ej det er det godt nok ikke. Jeg får 61,25 kr i timen. smiley

  • #14   30. aug 2014 Det er det i restaurationsbranchen smiley Men de har også en anden overenskomst en fx supermarkederne, hvor unge under 18 år fx ikke må have sene aftenvagter. Det må du gerne på en restaurant, da de jo primært opererer i aftentimerne.

  • #15   30. aug 2014 - at ungarbejdere så får det alligevel, og underbetales, er en helt anden sag. Men desværre ved de allerfærreste, hvad de har ret til.

  • #16   30. aug 2014 Jeg vil lige høre, om du tror, at et job med heste er lettere end at gå med aviser? Jeg har selv gået med aviser, og ved hvor langtrukkent og hårdt det kan være, men jeg tror altså ikke du får det lettere ved at arbejde i en stald. Det er hårdt at slæbe med aviser, men det er satme også hårdt at passe stald.
    Jeg tror desværre heller ikke du kan tillade dig at være super kræsen - når man er 14 år er der bare ikke super mange jobs at vælge imellem, især ikke hvis du vil have mange penge, men ikke vil arbejde særlig meget, eller gøre en særlig stor indsats smiley


  • #19   30. aug 2014 Har en veninde der arbejder hos en frisør smiley

  • #20   30. aug 2014 Barnepige?:-)

  • #21   30. aug 2014 Emilie du tager grueligt fejl hvis du tror minimumslønnen under 18 er 80 kr! det er lige over 60, som en anden skriver
    og 109 når man er over 18.(bare til info)


  • #22   30. aug 2014 Og, jeg gentager: den er omkring 80 kr i restaurantionsbranchen smiley De har en anderledes overenskomst, der bla. tillader aftenarbejde for ungarbejdere, men derfor skal lønnen også være højere. Hvad den er i andre brancher skal jeg ikke kunne udtale mig om, da jeg udelukkende har været ansat i restaurant.

  • #23   30. aug 2014 Du kan blive børnepasser, hjælpetræner på svømmehold for små børn, gymnastik træner og mange andre ting. Der er en masse muligheder - også selvom du er 14 (er selv 14.) Min veninde er børnepasser, min anden veninde har 2 gymnastikhold, min tredje veninde har 2 dansehold OG er hjælpetræner på et gymnastikhold, og flere af mine veninder er hjælpetræner for svømmehold - og de tjener alle sammen over 60 kroner i timen.
    Jeg arbejder selv ude i en butik smiley


  • #24   30. aug 2014 du kan jo prøve at søge i forum... der er oprettet utrolig mange emner om det samme.

  • #25   31. aug 2014 Emeli&Joy du skal ikke klage, jeg tager hjemme fra kl. 6.45 om morgenen, og er først hjemme 16.30, så hedder det mindst 1 times lektier, fodring af dyr, spisning, socialisering af dyr, gåtur med hundene på mindst 5 km, og så endelig et bad også i seng.

    Plus at tirsdag træner jeg hest, og fredag har jeg 5 timers arbejde, hvilket betyder jeg er hjemme kl. 21:00 fredag..

    Du er doven hvis du ikke vil går med aviser til den løn! Jeg tjener MAKS 400 ,- for 20 timers reklame gåening, en samlet længde af 6,7 km. flere kilo reklamer skal fragtes de 6 km... Så kom ikke og sig du ikke gider, for vil du tjene penge og have hest må du komme igang med at arbejde!

    Tænk jeg går kun i 10. og er 16 år.. Også har jeg kun 6 vågne timer hjemme.. på dem kan jeg lige knap og nap nå det jeg skal.. Nogle gange har jeg måtte droppe aftensmad fordi der ikke var tid til det.

    BTW som 14-årig må du ikke andet end aviser og reklamer.


  • #26   31. aug 2014 Hvis du ikke har tid til og gå med aviser har du da SLET ikke tid til og få andet arbejde.. for aviser er da det "hurtigste" arbejde man kan få.. Der meget få timer det tager om dagen.. Jeg havde en 15 km rute jeg kørte allerede fra jeg var 12 år ( det var min søster som havde jobbet men vi delte det og delte så pengene) Men altså det tog mig kun 1,5 time om dagen..

    Men du kan blive opvasker det var jeg som 14 årig.. jeg startede i skole praktik og blev derefter ansat =)

    Og jah så der børnepasning..

    gå tur med folks hunde..


  • #27   31. aug 2014 Dorte det da er da løgn du må nå du fylder 13 gå med reklamer og aviser..

  • #28   31. aug 2014 Altså man skal ikke klage hvis man vil ha penge. Jeg er så heldig at synge i kirkekor og der tjener jeg 125 timen, mindst to timer om måneden. Og så er der div privat Jobs med koret:)

  • #29   31. aug 2014 Faktum er, at når man er 14, så har man meget begrænsede jobmuligheder plus at lønnen er ultra-lav. Uanset hvad, så skal der knokles igennem for at hive en fornuftig slat penge hjem.
    Hvis man virkelig gerne vil have pengene, så tager man slæbet med.
    'Gider' man ikke slæbet, så må man jo have råd til at være kræsen omkring jobmulighederne.


  • #30   5. sep 2014 Hejsa. At gå med aviser og reklamer er et udemærket job, og hvis du virkelig vil have tid til hesten, så kan du godt! Jeg er i skole fra 8-15.30 eller 8-16.30, tager hjem går med aviser og reklamer i 3 timer, de dage jeg ikke går med aviser går jeg med hund, tager til hest (tager en time med tog at komme derud) og er hjemme ved 22-23 tiden. Lektierne laver jeg altid om morgnen ved 5 tiden. Det hele handler om priotering,

    Og nej det er ikke nemt med den nye besværlige skolereform, men det er som det er, og det kan vi tydeligvis ikke gøre noget ved.

    At gå med aviser og reklamer tjener man godt på, der er ikke jobs der er lige så godt tjente når man er under 15 år. Men så kan man jo se frem til at blive 15 år. Her kommer der flere muligheder, som at sidde i supermarked eller arbejde i en bager, hvilket lyder meget fristende by the way, hehe.

    Men nok om det. Håber du finder en måde at få tid til det hele :-).

    Hilsen Ada


  • #31   6. sep 2014 da jeg var barn måtte jeg ud med aviser for at have penge til min pony. jeg var så heldig at jeg havde postkasser hele turen rundt, så de dage hvor tiden var presset red jeg rundt med aviserne. win-win smiley

    der er ikke ret mange ting man overhovedet må have lov at ansætte en 14 årig til, og en ting ligger fast, det er at det er dig langt nemmere at få et federe job om et par år, når der på dit CV står at du allerede har passet (for eksempel avis eller barnepige job) et par år. så du lissom har bevist at du er mødestabil og ansvarsbevidst.

    jeg kender ingen og har aldrig hørt om nogen der har haft ansat en pige på 14 år til nogen af de fede heste jobs. men udmugning og lejlighedsvis at pudse sadler og den slags kunne måske nok lade sig gøre. de fleste der har den slags jobs åbne plejer bare at have en opstalder til nedsat staldleje for den slags.

    os der har børn, og som nogen gange bruger barnepige har af og til svært ved at finde sådan en. her i området giver vi omkring 55 kroner i timen, og har måske brug for sådan en 6-8 timer om måneden. så det er jo heller ikke noget man bliver millionær af.

    måske kunne du prøve at kontakte jobpatruljen gennem en fagforening og spørge dem hvad du har af muligheder som 14 årig? de ved også hvor de gode steder at arbejde er. hvor de overholder reglerne og opfylder betingelserne for så unge medarbejdere?

    god vind med det smiley


  • #32   21. sep 2014 Emilie R - Jeg fik 68 kr i timen som opvasker på en restaurant? smiley

Kommentér på:
Jobes som 14 året

Annonce