{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Metode
  • #1   31. okt 2014 Metode B3
    Der afholdes 1 hovedspringning.
    Der registreres fejl som beskrevet i punktet ”Beregning af fejl” og tid som beskrevet i punktet ”Tidtagning”. Hvis ekvipagen har fejl i hovedspringningen, giver dommeren stopsignal (2 lydsignaler), når mållinjen passeres.
    Har en ekvipage 0 fejl, afholdes umiddelbart efter afslutningen af hovedspringningen 1 omspringning - se punktet ”Omspringning”. Omspringningen gennemføres umiddelbart efter hovedspringningen således:
    Da ekvipagen er fejlfri i hovedspringningen, giver dommeren intet signal, og passage af mållinjen betragtes som startsignal for omspringningen, hvorefter rytteren har 45 sek. til start.
    Ved begrænsning i den elektronisk tidtagning anvendes denne i omspringningen, og tiden i hovedspringningen tages manuelt.
    Ekvipager, der ikke har kvalificeret sig til omspringning, placeres efter fejl og tid i hovedspringningen.


  • #2   31. okt 2014 Forstår jeg ikke smiley

  • #3   31. okt 2014 Du rider en hovede runde og hvis du er fejlfri må du rider omsprining, hvis ikke du fejlfri skal du stoppe. Men når du er færdig med hovedrunden og hvis du er fejlfri så er der en "pause" mellem hovedespring og omspringning hvor du har 45 sek til at starte omspringning ligesom du har 45 sek til at ride til første spring i hovederunden.

  • #4   31. okt 2014 Tak smiley

Kommentér på:
Metode

Annonce