{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Pony til biddet
  • #1   26. jan 2015 Har desværre kun et billede fra longe af..
    Men sørger du for at i begge er afslappede og afspændte, i et godt tempo, så kommer det af sig selv, uden pillen, nykken, rykken osv. smiley


    profilbillede
  • Hanne B
    Hanne B Tilmeldt:
    sep 2014

    Følger: 1 Emner: 10 Svar: 63
    #2   26. jan 2015 Nu det er en rideskole hest kan det være den slet ikke kan da den kan have en masse låsninger osv.. det kan du desværre ikke gøre noget ved..

  • #3   27. jan 2015 Hvis du ikke ved det så synes jeg du skal starte med at spørge din underviser. Og så skal du måske have ene undevisning i stedet for rideskole hold.
    Når du ikke selv ved hvordan man gør/rider så kan det ikke forklares uden at du rider for der skal meget til og kræver korrekt ridning smiley så tag fat i din underviser og få lidt ene undervisning så kan det være at du fanger det smiley


  • #5   27. jan 2015 Hvordan "prøver" du at få ham til bidet?

  • #8   27. jan 2015 Hesten skal bære sig selv, løfte ryggen op (du er ikke i tvivl når den går det, gangen bliver mere rummelig) og ja den skal også ind med hovedet, men en hest kan sagtens gå ind med hoved og smide ryggen, det er meget usund ridning. Så det handler ikke kun om at få hovedet bukket ind men at få ryggen og så der kommer bæring og så vil hesten selv lægge sig til fortil.. Så igen det kræver rigtig meget, og det kan ikke forklares her.

    Men hvis du får undervisning på hold kan du jo alligevel godt spørge din underviser til råds, det er altså langt bedre end herinde for man kan hurtigt misforstå.


  • #10   27. jan 2015 Det var så lidt smiley

Kommentér på:
Pony til biddet

Annonce