{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Sadel der ligger i forvægt?
  • #1   17. apr 2015 Bommen er for bred, derfor den vipper bagpå

  • #2   17. apr 2015 Hvordan ændrer jeg det? smiley

    Da det jo er en isabell werth, så der er det jo mere kopjern man skifter smiley


  • #4   17. apr 2015 Har du prøvet med et smallere kopjern?


  • #6   18. apr 2015 At sadlen vipper er nu ikke ALTID = at bommen er for bred, men jo, det er self en mulighed.
    -tjek først hvordan sadlen ligger uden rytter, og få så en til at sætte sig op så du kan se hvordan den ligger når der kommer vægt i. Så skulle det være til at se om den rent faktisk ligger i "for-vægt" som du kalder det.


  • #8   18. apr 2015 For at svare på dit spørgsmål, så ja, det kan godt løses med en pad..

    MEN

    Hvis bommen er for bred, og du smider en pad under for at hæve den i bag, så risikerer du at sadlen kommer til at lægge ned og manken på hesten og så er du jo lige vidt.
    Nu hvor du har en Wintec sadel, så ville jeg prøve at låne et smallere kopfjern og se om det hjælper - burde du kunne se på én ridetur. - Dog skal du også lige være opmærksom på, at den ikke bliver for smal og trykker ind fra siden af foran..

    Hvis IKKE det hjælper, så kunne det godt tyde på, at din hest ikke kan passe sadlen - Selvom man kan ændre luft og kopfjern er det bare ikke alle heste der kan passe en wintec - og så hedder det ny sadel..

    Det kan blive en dyr omgang hvis man bare overser problemet - en sadelmager og en brugt sadel er trods alt billigere end et par omgange kiropraktor/massør hvis du også omregner tiden at hesten måske skal stå stille og den tid hvor du ikke kan ride pga. ømhed hos hesten.


  • #9   18. apr 2015 Det undrer mig bare, da hun er en hest der kan passe ALLE sadler, og det er kun bagpå den klapper, og det kan man vel ikke ændre? Bommen er perfekt foran, det er der problemet er smiley

  • #10   19. apr 2015 Så er det fordi der ikke er nok fyld bagtil, og det er rigtig svært at gøre så meget ved med de der cair sadler med luft.. Der er det fordelen med uldstoppede sadler, der kan man ofte fylde lidt mere i..

    Men som sagt... Ikke alle heste passer en Wintec..


Kommentér på:
Sadel der ligger i forvægt?

Annonce