{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
699 visninger | Oprettet:

Prøvet lign. sygdom??! {{forumTopicSubject}}

Min hest blev meget syg i sidste uge, og har aldrig fundet ud af hvad det kunne have været, ud over evt. form for kræft eller blodforgiftning - men dette var ikke sikkert.
Så vil egentlig høre om i har prøvet noget lign?

Hun startede ud med at få nyreslag torsdag. dagen efter virkede hun allerede rigtig frisk igen. Lørdag hang hun med hovedet, ville ikke spise og havde fået en bule på halsen/bringen - og der ud over havde hun feber. Hun fik noget smertestillende og væske gennem slange i næsen.
Søndag havde bulen bredt sig ned over hendes bug, under hagen og på forbenene. Hun var helt hævet på forparten og bugen. Hendes ben lignede 2 stolper uden knæ, kodeled eller andet.(væskeansamlinger?) Hun ville rigtig gerne gå rundt, men kunne næsten ikke og hendes skridt var VIRKELIG stive og korte... Højere feber og stadig ingen appetit. igen fik hun bare smertestillende og væske.
Mandag formiddag var hun slet ikke jordnær. Hun var på ingen måde sig selv. Der var hul på bulen på hagen og mellem forbenene, og det lugtede virkelig dårligt. Det ender så med at hun besvimer, får krampeanfald og er helt afkræftet op til flere gange, og må sendes til de evige græsmarker smiley

Det skal lige siges at hendes feber var helt oppe og ramme 41,5..

Har i oplevet noget i den stil?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Prøvet lign. sygdom??!
Kommentér på:
Prøvet lign. sygdom??!

Annonce