{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.467 visninger | Oprettet:

Efterlysning af hest, på Lolland. {{forumTopicSubject}}

Da vi har ledt efter chavi siden søndag d. 24 kl 23 (uden held udloves nu en dusør på 3000 kr til den der finder hende.

noget faldt ned i skoven og hestene løb rundt ( en 4 hegnspæle knækket )da jeg kom ud stod min anden hest i modsatte retning og vrinskede efter chavi (hvilket må formodes at han har fulgt hende langs hegnet istedet for at følge efter hende ud af hegnet i modsatte ende.vi skyndte os ned til det ødelagte hegn for at lukke det og der hørte vi chavis travtrin på asfalt der forsvandt. siden er hun sporløst forsvundet der er intet aftryk og ingen der har set hende
hun er en stor sortbroget kraftig hest 14 år med meget hår på benene. hun er meget meget rolig og meget menneskeglad . og kan du bare sidde på en hest kan hun rides med et tov om munden.
hun reagere på fløjt hendes navn og kom chavi. plus en spand med evt havre i.
det er os en gåde hvordan en sortbroget 500kg hest med så store hove kan sporlst forsvinde trods intens eftersøgning i skove åer søer. vi hørte ingen biler den aften og der var helt vindstille og månen var på vej op.
hesten løb fra vedbyvej 6 4953 vesterborg og vi formoder pga den anden hest stod i modsatte ende og vrinskede( hvad vi ik kan se kan den høre) at hun er løbet i retning af pederstrupvej der efterfølgende fundet tydelige spor op af cypress gårdens kornmark og opstigningen til Pederstrup

Facegruppe : efterlysning chavi

kontakt 31315928

Hjælp med at finde Chavi. Hun er sporløst forsvundet. Der er ledt til fods, på hesteryg og i biler. Samt med droner.
Hun siges at være set tirsdag i en kornmark, men siden da har ingen set hende. Der er fundet sparsomme spor, samt én hestepærer af tvivlsom herkomst. Hun er vitterligt som sunket i jorden, på trods af en ihærdig indsats for at finde hende.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Efterlysning af hest, på Lolland.
Kommentér på:
Efterlysning af hest, på Lolland.

Annonce