{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
820 visninger | Oprettet:

inspiration til hingstevalg {{forumTopicSubject}}

Min drøm at avle rideheste er endnu en gang blevet realisieret og med denne sætning kunne jeg godt ønske mig noget inspiration til hingstevalg til denne hoppe.

Der er tale om en 9 års fuldblod der er kåret i dv i DH med 8 i helhed, i krop har hun fået 8-6-7-7 og en lemmer har hun fået 7-7, hendes kåringsbeskrivelse lyder: passende ædel og markeret hoppe med god bevægelse. (jeg kunne godt have ønsket lidt mere beskrivelse).

Jeg kunne godt tænke mig en hingst der ikke avlet alt for stort, han skal forbedre ben og gerne give en lidt bedre forpart, jeg har leget lidt med både dressur eller spring linier i tankerne, men hoppen har selv været brugt til jagt og er en god springer, så det kunne jo være nærliggende at prøve at avle et spring afkom, men jeg synes kun at kunne finde dressur hingste der har ordenlig ben, jeg har kigget efter hingste der har fået 8 i lemmer, men jeg er ikke lige helt med i hvilke der reelt forbedre ben.

Af hingste jeg har haft i tankerne kan jeg nævne:

Hoftanz

Bøgegårdens Boney M

Weltjunge

Chandler

D l'or

Zodiac

BH Zatchmo

Bøgegårds Graf Stakkato



Nye ideer modtages med kyshånd samt erfaringer med de forskellige hingste og om de giver den ønsket forbedring af forpart og lemmer og ikke avler alt for højt.



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
inspiration til hingstevalg

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce