{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
272 visninger | Oprettet:

Fodr valg meninger?:-) {{forumTopicSubject}}

Hej jeg har en lille shetlænder blanning, som jeg bruger til tricks hms og små hygge ride ture:-) hun står på sommer fold lige nu men regner med at hun kommer ind til september:-) hun får sådan nogle vitaminer til når de er på sommer fold:-) og en almindelig musley blanning, så får hun noget halm og selfølgelig græs:-) men hun virker meget sulten stadig og er helt umugelig ude på bane hun tager HELE tiden hivedet ned efter græs og sådan:-) er der nogle der ved om der er andet mad end musley man kan give hende? (Hun er 14 år gammel)

Tak på fårhånd:-)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Fodr valg meninger?:-)
  • #1   29. aug 2014
    Heste har ikke som os mennesker nogen mæthedsfornemmelse, så du kan ikke give hesten noget også er den mæt. En hests mave er derimod lavet til at spise noget hele tiden, hvilket også er derfor at heste begynder og udvikle mavesår hvis de står uden noget og tygge på i mere end 4 timer - fordi maven er lavet til at få noget ned i den hele tiden.

    Din shetlænder er garanteret en ret trivelig type, så hun kan sagtens nøjes med vitaminer kun. Du kan højest sandsynligt også tage müslien væk også give hende noget hø istedet for, eller lade være hvis hun stadig står på døgnfold og der er ok med græs.

    Når hun kommer til boks på vinter eller hvis hun gør, kan hun stadig nøjes med vitaminerne. Men så skal du bare huske og give hende noget hø også, minimum 2 kg pr. 100 kg kropsvægt som hun kan spise imens hun står i boks, hvis hun løber tør i løbet af natten kan du købe et hønet og blande det antal kg hø hun får sammen med halm, så holder høet længere.


Kommentér på:
Fodr valg meninger?:-)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce