{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Træning af elite/stykker af himlen
  • #1   17. dec 2014 Ja det skal du, 20 stks smiley

  • #2   17. dec 2014 Ved du hvad sådan noget sammenlagt ville koste? smiley

  • #3   17. dec 2014 Altså du kan købe en pakke med 20 smiley

  • #4   17. dec 2014 Her er en vejledning lavet til den gamle system med det meste virker stadig smiley

    Først skal du have et føl. Det optimale føl er født af en hoppe med 100 BLUP som fik afrodites tåre før bedækningen, samt en hingst med 100 BLUP (nogle gange skal man prøve med et par kuld for at få det højeste antal medfødte færdigheder)
    Den skal så have alle bonusser, akilles hæl og bonuspakken (philotes er overflødigt, men hvis man som mig godt kan lide lidt ekstra energi så tag den med oveni også)

    Når hesten så er 6 måneder gammelt skal det på ridecenter. Vælg allerhelst et center på mellem 58 og 60 ridetimer, hvor 60 selvfølgelig er bedst. Dette er for at få det bedste slutresultat

    Fra føllet er 8 måneder til 1 år 4 måneder kan du lege med det. Her er det utrolig vigtigt at du får de 60 færdighedspoint som du kan få fra føllege (mistede selv omkring 4 færdigheder i slutresultat med en af mine eliter fordi jeg manglede lidt følleg ) men det skulle være nemt nok at få når hesten er opstaldet med bruser, gulerødder, har akilles hæl og philotes kærtegn

    Når hesten så er 1 år 6 måneder skal den have flere bonusser. Prop Harmonipakken og Nyx' Pakke på hesten. Også element hvis du har det. (Du beholder æblebonussen men får bonus og udseende fra element. Bryder du dig ikke om elementudseendet kan du bare give et nyt æble fra beholdningen eller bruge et pas / 10 diamanter så du kan få en æblefarve)
    Hver dog opmærksom på at du skal vide om du vil have pegasusæble eller heste / ponyæble. For så skal du lige prioritere rækkefølgen af Medusas Blod og Gyldent Æble. Anbefaler at du vælger en baggrund så du ikke skal tænke på moralen, men det er valgfrit om du vælge både æblefarve og baggrund når den er 25 år eller ej.
    Men som sagt. Harmonipakken, Medusas Blod og Nyx' Pakke skal på som 1 år 6 måneder.
    Til den er 2 år tager du rideture, det er ligemeget hvilke for du skal alligevel klare dem alle sammen.

    Når hesten er 2 år er det utrolig vigtigt at du giver den Vand fra Ungdommens Kilde og giver den ridetimer hver dag fra dette punkt af livet.

    Så træner du de orange bjælker, alle sammen. Når du har trænet dem alle sammen er hesten omkring 6 eller 7 år, men det er ligemeget. Giv hesten Poseidons pakke (husk at den ændre sig med specialet hvis du heller vil have klassisk i stedet for western hvis du kom til at vælge det) og færdiggør konkurrencerne (I western så skal du bare tage Barrel Racing til hurtighed, galop og udholdenhed er færdigt, samt tage Trail Class til dressur, trav og spring er med fed, klassisk tager du Terrænridning, galop og trav)

    Når du har taget konkurrencerne færdigt, så færdiggør du rideturene. Husk de får udholdenhed fra rideture på 1 time og 30 minutter eller mere, og hurtighed fra rideture på 30 minutter til en time

    Når hesten så er fed i alle sine færdigheder og du har redet en tur på stranden så den ikke længere bytter om på sin bedste og dårligste færdighed, så giver du den stykker med himlen. Det er bedst med pegasuskonto, for så skal du kun betale 5 pas i stedet for 20 pas. Den skal nemlig have 20 stykker.

    Når du har givet dem ALLE stykkerne, så "aldre" du den bare. Det vil sige gøre den 25 år, hvor du giver ridetimer hver evig eneste dag ligesom du gjorde under træningen. Husk den sidste ridetime når den er præcis 25 år. Så burde den få de optimale færdigheder
    Husk at slutresultatet afhænger om du har et ridecenter på hhv. 58, 59 eller 60 ridetimer.


  • #5   17. dec 2014 Wow camilla, det bliver til mange pas smiley smiley

  • #6   17. dec 2014 nej det kan jo gøre med en dvs og morfeus

    æble, helios og krøsus helt og blod


  • #7   17. dec 2014 Himler kan tit købes for 20.000 eq

Kommentér på:
Træning af elite/stykker af himlen

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce