{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Min hest changcere
  • #1   3. mar 2015 Prøv at overdrive signalerne til den rigtige galop, fra et par meter før hun plejer at changere. Sørg for at den udvendige (i dette tilfælde venstre) tøjle er strammet op, så hun ikke ryger ud igennem tøjlen, og støt med udvendige ben. Overdriv gerne bøjningen til højre, så hun nærmest galopperer sidelæns. Efterhånden som hun forstår ideen og får mere balance kan du rette mere og mere op.

    Typisk er det fordi hesten mangler balance, hvilket sagtens kun kan vise sig til et problem på den ene side. Du må bare hjælpe hende mest muligt - husk massere af ros og ikke skælde ud. Gentag måske 2 gange og så hold en pause, hvor I laver noget I er gode til og så prøv 1-2 gange igen og slut af med noget I er gode til. Heste husker mest den sidste del af ridningen, så ved at lade hesten gå en, måske nem, øvelse som hesten synes er sjov, får både hest og rytter en god afslutning.

    Undervisning er ALTID på sin plads, ved situationer som denne, så få en underviser til at hjælpe dig smiley


  • #2   3. mar 2015 Du kan risikere at det er dig der løber sig over til den forkerte side også tror hun at du vil have at hun skifter smiley

  • #3   3. mar 2015 Det lyder som om at både du og hende mangler ballance.
    En god måde at øve det på er at have hesten stillet til højre og sidde godt over i højre bøjle, men sammentidig er det vigtigt at udvendige venstre skulder er inde på plads.
    Du kan lave en øvelse hvor du rider et stort 8 tal i hele ridehuset, så du kommer i højre galop på kortsiden og har hesten stillet til højre, så rider du en blød skråt igennem, hvor du stadig har den stillet lidt til højre, når du rammer hovslaget igen på næste kortside så holder du stillingen til højre, altså stiller den ud i barrieren, når du kommer rundt på kort siden og ud af hjørnet vender du skråt igennem igen, så du kommer over på højre volte igen.
    I starten skal du ikke gentage øvelsen for mange gange, og det er vigtigt at du holder venstre skulder på plads selv om du stiller til højre, og at du rider lidt til så tempoet ikke bliver for lavt.
    Håber det kan hjælpe dig.


  • #4   3. mar 2015 Derudover så læg din vægt over i din venstre balle - altid læg vægten i din udvendige balle - selvfølgelig uden at sætte dig skævt - håber du forstår

  • #5   3. mar 2015 Tak for hjælpen det vil jeg prøve

  • #6   3. mar 2015 Tror i trænger til at styrke balancen, det kan du gøre ved at lave en masse overgange mellem trav og galop. Og så husk at du skal sidde helt lige over hesten. smiley

Kommentér på:
Min hest changcere

Annonce