{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
773 visninger | Oprettet:

Bange for at være alene? {{forumTopicSubject}}

Hej HG
Hos min parts gamle hjem stod hun som en selskabshest med en anden, de var kun 2. Da den døde gik hun alene indtil vi fandt den. Hun er nu blevet meget bange for at være alene eller blive efterladt, det er lidt et problem når vi skal have eneundervisning eller bare gå en tur med hende. Hun begynder at stejle og vrinske som en gal.
Er der noget som jeg kan træne, så hun måske ikke er så bange? Det skal lige siges at hun er en rideskolehest, men bliver dog ikke brugt hver dag;-)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Bange for at være alene?
  • #1   3. mar 2015 Tænker ikke hun som sådan er bange, mere at hun er blevet afhængig af de andre. Der er ikke andet for end at træne og starte i de små. Til at starte med kan det være bare det at gå ud af stalden alene er rigeligt. Det er vigtigt at rose hende, når hun er rolig og stoppe mens legen er god. Så gå tilbage til de andre, mens hun stadig er rolig og øg stille og roligt afstanden, som hun bliver mere og mere tryg ved det.

  • #2   3. mar 2015 Start med at se hvor smerte grænsen til hesten går. Så gå med den og stop, giv godbidder og vend så tilbage til de andre. Det er vigtigt at I stopper den og giver godbidder før den uønskede opførsel starter. Og ikke giv hesten godbidder andet end når I er nået dagens mål og FØR I vender den om/hjem. Så gå til det samme sted nogle dage. Når den er ok og går villig med så øg afstanden. Husk at ikke presse for meget på og ikke lad hesten komme ud hvor den uønskede opførsel kommer. Sådan bliver I ved indtil den har lært at den nok skal komme tilbage til de andre smiley

    Mvh TT


Kommentér på:
Bange for at være alene?

Annonce