{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tilkøring af shetlænder
  • #1   5. okt 2015 Få nogen der har forstand på det til at hjælpe dig. Selv med en så lille hest, kan det gå rigtigt, rigtigt galt, hvis man ikke ved hvad man har med at gøre :)!
    Desuden skal selen tilpasses den enkelte hest og vogn, og det kræver en erfaren smiley


  • #2   5. okt 2015 Få fat i den lokale køreforening, og spørg ad, om nogen vil hjælpe dig smiley


  • #3   5. okt 2015 Find en køreforening nær dig og spørgs dem smiley Ofte holdes der 'forspændingskurser', hvor man ugentligt går på holdundervisning omkring tilkørsel af ens hest. Det er også billigere end at sende hesten til tilkørsel hos professionel og man lærer sikkert rigtig meget af det smiley


  • #4   5. okt 2015 Som andre nævner, hiv fat i en køreforening. På sjælland har jeg set der osse af og til holdes aftenskole-kurser i kørsel, men ellers kan man i køreforeninger få gode råd og vejledning, enten i form af hjælp fra en venlig (erfaren) kusk, eller i form af forspændingskurser (som dog desværre ikke holdes over hele landet).

    Udover at kørsel kan være halvfarligt hvis ikke man har rimelig styr på hvad man laver, fordi man piller kraftigt ved hestens flugtinstinkt når man spænder noget fast efter den (og en løbsk hest med vogn er nu engang til større fare for sig selv og omgivelserne end bare en hest), så er der osse en masse praktiske ting du skal have lidt vejledning til.
    Det er f.eks. køb af den rette sele (her kan en ordentlig forhandler vejlede), tilpasning af selen, evt tilpasning af vognen (særligt hvis man kører med 2-hjulet) osv.


Kommentér på:
Tilkøring af shetlænder

Annonce