{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hjemme syet trense

2.997 visninger | Oprettet:

Et kæmpe arbejde var det at hånd sy denne trense.
Info om den :( hvis nogen har lyst til at læse om detaljerne ved den)
Hele trensen er kantsyet med hvide stikninger, der er ekstra tykt og blødt skind foer syet på bagsiden af hele trensen, ikke bare feks. under nakkestykket.
der er 3 dobbelt foer/skind under nakkeremmen og næseremmen ligger udvendigt på nakkestykket for ekstra Comfort for hesten
De læder kryds der er på næse og pandebånd er syet på og ind i selve trensen, ikke noget med lim som ikke holder osv.
Næse og pandebånd er syet i hvid læder.

Der er også syet tøjler til med matchende spænder,( men de nåede desværre ikke at komme med på foto,) som trensen er der syet lækkert blødt skind på indersiden af tøjlerne, og tynd nylon gjord mellem læder og skind side så de ikke giver sig uens på sigt, de første 20 cm af tøjlerne er syet med hvide stikninger som på trensen, op efter er de syet med sort, da hvide syninger og beskidte fingre ikke er praktisk sammen.
Siden dette foto blev taget er remmen der går ned til næseremmen afkortet lidt så alle spænder ikke sidder lige op ad hinanden/ på næsten samme sted, nu sidder næsespændet lidt under de andre - det er fordelen ved at sy selv, man kan få det som vil ha´ det og skrædder sy til den enkelte hest.
- Denne trense er et kæmpe arbejde at fremstille og jeg gør det ikke igen, derfor synes jeg den skulle fremvises her. *GG*
Godt den kun er til mig selv for tør selv ikke udregne en timepris på den..

Rikke T
Kvinde | 51 år | Oprettet: 28. okt 2007


Kommentér på:
Hjemme syet trense
Annonce