{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Lumina OX

204 visninger | Oprettet:

Så er jeg kommet på hesten igen. Frixos står hos hans ejer, og er stadig skadet. Så nu har jeg fået lov til at ride Lumina hos Husted Arabians. Og det er jeg super glad for.

Lumina er en 8 årig hoppe på ca 155. Hun er ox araber og super smuk.

2 marts 2015:
Min plan fremradrette er at få lagt en masse ridning i hende, og få hende til at gå stabil. Lige nu har vi problemer fortil, hvor hun er meget urolig. Hun er selv gående (en kæmpe forskel fra Frixos) og super lærenem. Vi får undervisning af Margit Ørum, og jeg regner med at starte et stævne i marts måned. Det er fantastisk igen at have en hest at ride på, og jeg glæder mig til os at starte hende til araberridestævner.
Det har dog givet mig en ekstra udfordring, da Lumina er en spinkel hest, og ikke ser pæn ud med en tung rytter. Så nu står den på slankekur og en masse cykling. Så vi som equipage kommer til at passe sammen.
Der vil med tiden komme mange flere billede.

19/03 2015
Vi kommer desværre ikke til stævne i den her weekend. Pga for mange starter, blev vores klasse rykket til fredag. Det kan jeg desværre ikke nå, derfor har vi meldt fra. Dog skal vi ride kvadrille næste lørdag til Hingstedag på Husted arabians, sammen med Sara og Weluna.

Mai  B
Kvinde | 33 år | Oprettet: 27. apr 2005


Kommentér på:
Lumina OX


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce