{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

First Petite Nobility 2 år

248 visninger | Oprettet:

Bille er bare helt klar til 2 års skue!

Jeg har været en uge på ferie, og som altid når jeg kommer hjem, kan jeg ikke få nok af heste - de er jo savnet!

Bille blev pakket i trailer og kørt 3 km hen på Dronninglund Slot, hvor der også er stald og ridefaciliteter. Her fik hun et langt bad, hvor intet på kroppen ikke fik vand og sæbe. Hun synes i starten ikke, at det der vand, var en super god ide, men efter 5 minutter stod hun helt stille. Og hun er altså bare den sødeste 2 års! Hun lod mig endda spule hende i hovedet, hvor hun bare stod og smilede lidt bagefter, og ellers bare sænkede hovedet mens jeg gjorde det.

Bagefter flettede vi hende - og tro mig, DET tog lang tid.... Jeg er normalt ret hurtig til at flette, men med den lange man, skulle der jo prøves lidt forskelligt. For nogle måneder siden fandt jeg en video, af en der fletter rosenknopper på en hest med lang man, men efter flere forsøg tidligere, er det endnu ikke lykkedes mig at få lavet nogle der ikke var totalt gyselige.
Før prøvede jeg med almindelige rosenknopper og så sy dem, men de blev på størrelse med en golfbold?? Heldigvis prøvede jeg lige metoden, som jeg havde set på videoen, nu satte jeg bare et elastik udenom. Og det virkede faktisk - de er ikke helt så flotte, som dem jeg syer, men det kan gå an.

Efter alt smukseringen tog Marie og jeg hende ud på det smukke område og skød lidt billeder.

Til sidst tog vi hende ind i hallen og mønstrede hende, for derefter at slippe hende løs, hvor hun da i hvert fald fik bevist, at hun godt kan danse lidt! Jeg var skønt for mig at se, hvordan hun har udviklet sig fra at være totalt grim og ekstremt stivt og dårligt gående for 6 måneder siden, til at være blevet en smuk og meget velgående ung hoppe.

Nu skal der bare meldes til skuet :-D.

NILLE THOMSEN
Kvinde | 27 år | Oprettet: 7. sep 2008


Kommentér på:
First Petite Nobility 2 år
Annonce