{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tilridning af Kampvognen - på horsemanship manére

1.176 visninger | Oprettet:

Her er billeder der følger foreløbet af tilridningen..

Billeder er i rækkefølge, således de ældste er først og nyeste er bagerst..


1. GANG MED RYTTER, 13. april 09
Første gang efter mange måneders træning, skulle vi lige have styr på signalerne igen. Hun skulle lige finde ud af at det var mig hun havde med at gøre ;) Hendes signaler i grimen og fra afstand kom okay hurtig på plads igen. Jeg var oppe og ligge på hende først. Og helt oppe og sidde (og skridte) for aller første gang for os begge. Bare i rebgrime og uden sadel. Hun skal nok blive nem, men hun skal lige opdrages ordentlig ;) – bøvle pony. Jeg sidder blot på hende mens min mor trækker hende rundt.

2. GANG MED RYTTER, 16. april '09
Startede lidt med jordtræning (som altid) hun var meget lettere i dag, skulle ikke engang røre hende før hun gav mig den ønskede adfærd, hvilket ikke var tilfældet første gang :b Jeg red hende SELV :) bare i rebgrime og uden sadel. Hun skridte hende frem, stoppe hende op og bakke hende, med meget fine signaler. Skal lige have en sidepull på hende næste gang, så hun er nemmere at styre rundt.

3. GANG MED RYTTER 25. april 2009
Der var gang i Kampvognen idag ;) men let og medgørelig fra jorden af - en anelse ustyrlig fra ryggen :b red hende i sidepull i dag, da hun bedre kan forstå signalerne. Det endte da med vi tog 2 langsider i trav helt alene- forbløffede mig. 3. gang med rytter og hesten kan stå, gå, bakke og trave XD

tinna rønn .
Kvinde | 32 år | Oprettet: 1. jan 2008


Kommentér på:
Tilridning af Kampvognen - på horsemanship manére
Annonce