{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Liljelunds Annabell

1.120 visninger | Oprettet:

En dejlig Welsh sec. a pony
Annabell er 6 år og her i huset er hun vores øjesten
Hun er en lille fræk dame,der gerne vil fortælle alle andre hvordan tingene skal gøres..men hun ved også at når mor her kommer så er det nok godt nok at høre hvad der bliver sagt - lidt sjovt at se....hun har en stor personlighed og
elsker at lave noget - kan komme lang med den rette rytter - så er der startet stævner og det går bare der ud af - hun tager det super flot og er super dygtig:) Alexander rider hende til hans egen er klar:) 2011 - nu rider Alexander på sin 1. pony da hans ben er for lange til Annabell.
Ditte ride hende for os nu og det går bare der ud af. Ditte og Annabell har startet flere stævner og skal nu d. 21/8 .2011 til sydjysk mesterskab så det går op ad mon toppen nu:) Annabell er målet og er 115 cm og springer til træning spring på m klasse højder:) så den pony kan komme langt hvis den får en lille god rytter:) Annabell er lånt ud til en sød og dejlig rolig rytter ( Frederikke ) som har fået den hjem til sig så hun rigtig kan hygge med Annabell: - ) det skal nok blive rigtig godt medde to:-)

Kommentér på:
Liljelunds Annabell
Annonce