{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Phalaris' øje

1.533 visninger | Oprettet:

Ja, her er min lille mand så efter at have skadet sit øje på ukendt vis. Det ser (desværre) meget værre ud i virkeligheden /; .

29/01/10
NEJ, han har ikke fået dyrlæge endnu.
Mange vil nok mene at der burde være ringet til en dyrlæge straks, men vi fik ejeren af pensionatet han står på, til at kigge på øjet og han "vejledte" os. Jeg vil mene at han er en "pålidelig kilde" eftersom han har haft med heste at gøre i over 45 år m.m.
Hvis I mener at der burde have været dyrlæge på, fair nok men det er ikke jeres hest og dermed ikke jer der tager beslutningerne (:

30/01/10
Så har Phalaris fået dyrlæge. Der er et sår på hornhinden som er blevet behandlet med tre forskellige slags øjendråber og dyrlægen kommer igen i morgen kl 10 om formiddagen.

31/01/10
Der var dyrlæge på igen kl 10 om formiddagen. Phalaris så meget friskere ud og kunne åbne sit øje et par centimeter :D Der er desværre stadigvæk betændelse og dyrlægen har snakket om hestehospital i Ansager (tror jeg det hedder) da hans hoved er blevet deformeret. Det underlige er dog, at der hvor hovedet er deformeret er han slet ikke øm! Men selve øjet så meget bedre ud. Hævelsen har fortaget sig lidt, og det væsker ikke ligeså meget som før. Dyrlægen kommer igen i morgen formiddag.

1/2/10
Dyrlægen var ude igen. Phil virker frisk og glad, men hans øje ser stadigvæk ikke helt godt ud, selvom der er en del forbedringer. Dyrlægen snakker stadig om dyrehospitalet i Ansager, for hvis der er slået en knoglesplint løs kunne den have sat sig fast i noget ved øjet og kan give grøn stær. Grøn stær, er noget med blodtilførslen i øjet stopper og øjet vil få en grøn hinde, lidt ligesom grå stær.

9/2-10
Så, nu har det været dyrlægens sidste besøg i dag. Phalaris' sår på hornhinden er næsten væk og han skal ikke længere have smertestillende og mod infektion. Nu skal vi bare vente nogle uger på at knoglerne i kraniet vokser sammen og så skulle han være klar igen (:

14/6
Så er der blevet lagt et billede ud af øjet den dag i dag. Det er ikke det bedste billede, men der vil komme et mere senere.

Lise Hansen
Kvinde | 29 år | Oprettet: 11. aug 2006


Kommentér på:
Phalaris' øje
Annonce