{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hvor er Tiggy??

769 visninger | Oprettet:

Ja overskriften siger det hele. Jeg leder efter min pony hoppe TIGGY ( hun kan have skiftet navn da jeg ikke kan finde hende nogen steder)

jeg havde Tiggy fra (så vidt jeg husker) 1998 til 2001. hun er født i 1996/97
jeg fik hende et år før hun blev tilredet på HJR (Hjørring Rideklub) af en pige der hed Janni, og Aage som hun før boede hos. da hun var tilredet kom hun hjem til mig, hvor vi havde lige omkring 2 år sammen, inden hun skulle videre i sit liv, da jeg skulle på efterskole og ikke kunne have hende med.

en lille beskrivelse af denne dejlige hoppe er vist på sin plads. hun er kat. 2 pony. mpske noget newforest eller blanding af newforest. hun er brændemærket på venstre lår, men har desværre aldrig fået skrevet nummeret ned :(
hun er kastanje brun, med sorte ben. på begge bagben har hun 2 korte hvide koder/sokker, og hendes baghove er lyse. hendes venstre forhov er sort med en hvis stribe igennem, samt en lille hvis plet foran. højre forhov er helt mørk. på hendes mule har hun er stor snip, som kun er på mulen og overlæben, den går op i en spids der drejer en smule til højre . hun her en lille stjerne i panden der drejer en smule til højre, og man kan lige ane den under pandelokken. hun har sort man og hale og de meste fantastiske brune øjne.

jeg havde hende til hun var omkring 5 så vidt jeg husker.

da jeg kom af emd Tiggy, var vi igang emd genoptræningen efter tilridnings og vokse pause, og hun kunne fint rides i alle 3 gangarter, gå fint til biddet og børe sig rigtigt, hun manglede dog noget balance og øvelses stærkhed. vi var så småt begyndt at springe og var nået op på omkring 50 - 70 cm med rytter. hvilket hun tog med ophøjet ro, og megen lærelyst.

Tiggy er en hoppe med meget personlighed. men hun var på trods af sin unge alder noget af det roligste jeg er stødt på. hun knytter sig meget til sin ejer og man bliver mødt af vrinsk når man kommer ind i stalden. hun havde bestemt ikke tendens til at kigge eller blive bange/forskrækket over nye ting, selvom hun aldrig har set det før. hun var alt i alt bare en rigtig nem, kærlig og meget reel pony!.

jeg vil gerne finde Tiggy igen, da hun spøger rigtig meget i mine tanker, og gerne vil finde hende så jeg kan se at hun har det godt og jeg kan få ro i sindet og slippe den dårlige samvittighed.

jeg håber derfor at der er nogen derude der kan hjælpe mig med at finde min skønhed igen. send meget gerne linket til dette lille album til ALLE dine venner, så vil jeg blive meget glad!!!

jeg undskylder på forhånd den dårlige kvalitet billederne har, men det var de eneste jeg kunne finde :(


Lena L
Kvinde | 38 år | Oprettet: 5. jun 2009


Kommentér på:
Hvor er Tiggy??
Annonce