{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Div. Piroque & Mig :P

349 visninger | Oprettet:

Træning d. 13/7-10.. den lille hest gik virkelig godt.. <3 begynder at syntes om ham mere og mere... arj det gas.. ELSKER den lille hest :D

Mile-stone
Kvinde | 31 år | Oprettet: 22. sep 2009


Kommentér på:
Div. Piroque & Mig :P
  •   14. mar 2011 Lige en ting til.

    Mange tak fordi du vælger at diskutere i en ordentlig tone! Det er rigtig dejligt for en gangs skyld! smiley

    Rigtig rigtig mange bliver utrolig hurtigt ophidsede og begynder straks at forsvare dem selv (hvilket jo ikke er underlig, så meget jeg provokere dem smiley ) Men tak tak fordi du gider læse det uden at gå fudstændig amok over at der er en, der har en anden mening (:

    Mange tak! ;D


  •   12. mar 2011 Jacqueline: Well, dengang man opfandt dressur ridningen og kandar stangen var man heller ikke bevidste om at det var skadeligt for hestens mund. Kandaren vil altid være et forfærdeligt tortur bid uanset hvem der rider med det.

    Men dressuren er desværre kun blevet værre med tiden.

    Så kan man jo så vende den om og sige: Vil jeg virkelig komme til tops, hvis jeg ved min makker (hesten) bevæger sig rundt med stærk smerte som er påført af mig selv? Hvis man siger ja til det, så er man ikke hestens ven men hestens fjende.

    Og med hensyn til det du skriver at jeg kan snakke med dem der opfandte det, og laver regler i dag.

    De bliver ikke lavet om fordi der ikke er nok opbakning, så jeg kan jo kun gøre mit bedste og forklare andre folk hvordan hesten er skruet sammen og hvad biddet gør ved dem. Men de færreste vælger at lukke ørene, fordi alle de store ryttere rider jo med det, så må det jo være okay. Men så viser det jo bare at du ikke er psykisk stærk nok til at gå imod de "dygtige" ryttere.

    Jeg håber i fremover rider med hjertet.


  •   12. mar 2011 Malle: jeg synes du skal tage en snak med dem der har opfundet dressur med bid/kandar. Skriv en klage til dem smiley
    Man kommer sku ikke til tops i dressur uden bid, kun hvis du selvfølgelig får lavet reglerne om smiley


  •   12. mar 2011 Sorry, men al ridning med bid er mishandling. (Jep, jeg red også med bid på min gamle pony, og det fortryder jeg VIRKELIG!) Dressur er først pænt, når man kan få sin hest til at samle sig kun med cordeo. Så er ´der ingen tvang overhovedet.

    Jeg synes i skal se denne video http://www.youtube.com/watch?v=fWLIRUTgvTc dette er en mand der virkelig har fattet dressurens kunst. Se den helt færdig, Det er en fantastisk oplevelse.

    Hvis i ikke ved hvor stor en skade biddet gør, så synes jeg i skal undersøge det. Hvis i ved det allerede, så kan i umuligt ville jeres heste det bedste, når i stadigvæk rider med det.

    God fornøjelse.



  •   12. mar 2011 Malle: Hesten mille rider på vil meget gerne selv helt derind og putte sig, vi arbejdede faktisk på at få ham længere ud og gå. Som man kan se på det sidste billede blev det faktisk bedre med tiden. (de første billeder er fra sommeren og det sidste er fra senere på året)

    Vi går faktisk ikke så meget op i at mishandle vores heste smiley mine heste ser nu heller ikke så mishandlede ud smiley


  •   11. mar 2011 Well, det er jo desværre sandt..Godt i selv kan se det i gør er forkert. smiley

  •   11. mar 2011 Malle: Det er fordi vi mishandler vores heste smiley

  •   10. mar 2011 Jamen så vil jeg da meget gerne vide hvad din træner mener det gør godt for endten at hive den helt op fortil eller bag lod? Hvorfor mener du det er godt Jacqueline A?

Annonce