{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Mindealbum om min skønne pony, Scarlett Angel.

594 visninger | Oprettet:

Min elskede stjerne, Scarlett Angel, tog til himlen i sommerferien 2010. Vi gjorde alt hvad vi overhoved var i stand til, for at redde min højtelskede pony - men alle tre dyrlæger, som undersøgte hende, sagde at hun var så slidt op, at intet desværre kunne redde hende. Jeg måtte gå igennem det, som alle hestefolk frygter og hader allermest, nemlig at sige farvel til ens bedste ven. Det var utrolig smertefuldt, men jeg vidste at det var det Scarlett havde brug for, og derfor lod jeg gerne mig selv gå det igennem - andet havde ikke været fair. Heldigvis fik jeg 5 korte, men fantastiske måneder med hende. Selvom Scarlett kunne have en voldsom adfærd, grundet smerter, så var der helt klart noget som bandt mig til hende. Mange så kun Scarletts voldsomme adfærd, men jeg kunne altid se bort fra det, og kun fokusere på hendes gode sider, hvilket hun havde tonsvis af. Hun er den bedste hoppe, jeg nogensinde har beskæftiget mig med - og hendes betydning vil altid være det samme. Jeg har simpelthen været jordens absolut heldigste, fordi jeg fik 5 måneder med hende, og jeg kunne ikke være gladere for hende og jegs tid. Hun lærte mig så meget på kort tid, og vi gennemgik utrolig meget på så få måneder.

Jeg savner Scarlett hver evig eneste dag, og jeg ville ønske at virkeligheden så helt anderledes ud, så jeg kunne få hende tilbage og ændre hendes helbred. Da jeg så Scarlett for første gang, var det uden tvivl kærlighed ved første blik, og den kærlighed jeg fik for hende der og fortsat har, den vil aldrig kunne ændres - hun vil altid blive set som min lille stjerne!

30-12-2013:
I morgen er det nytårsaften og vi går ind i et nyt år. Jeg kan ikke sætte ord på, hvor meget jeg ville ønske jeg kunne tilbringe det nye år med min elskede Scarlett. Jeg er ikke i tvivl om, at 2014 også bliver en kamp om at komme videre. Jeg ville virkelig ønske, at jeg kunne tilbringe det nye år med Scarlett, vi kunne skabe flere uforglemmelige minder, men jeg håber hun er et godt sted nu. Et sted hvor hun ikke har smerter, og et sted hvor hun er glad.
Selvom vi går ind i et nyt år og det dermed bliver endnu et år uden Scarlett, så kommer jeg aldrig til at glemme hende. Scarlett er fortsat en utrolig stor del af mig, og jeg mindes hende hver dag.

18/1 2015: Vi er nu godt inde i et nyt år, og som jeg skrev tilbage i 2013, så ville 2014 blive endnu et år uden Scarlett og endnu en kamp om at komme videre over hendes afsked. Det har det uden tvivl været, og der er ikke gået én dag, hvor jeg ikke har tænkt tilbage på hende. 2014 har ikke mindst budt mig på utrolige ting, men også lært mig, at sorgen egentlig aldrig vil forsvinde. Du lærer blot at leve med den, rettere sagt, det er man tvunget til. Jeg savner Scarlett uforståeligt meget, og hvor ville jeg dog ønske, at jeg stadig kom ind i stalden og så hendes kønne ansigt. Det gør ondt at vide, at det aldrig bliver muligt igen..

Kommentér på:
Mindealbum om min skønne pony, Scarlett Angel.
Annonce