{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Lidt billeder af ham, den lille.

400 visninger | Oprettet:

:)
ingen kommentarer om kvalitet på kamera. det er 100% min skyld jeg ikke har indstillet det rigtigt;)

Højde: Ca. 90 centimeter. Lille pony, stor personlighed, stort hjerte. Lad jer ikke snyde af udseendet, venner;).
Temperament: Han er noget af en bestemt fyr, vil han til venstre går han til venstre og man må acceptere det. Han er rolig med lyde og så videre, men når der er noget nyt vil han gerne undersøge det.
Gangarter: Han har vel nogle rigtige shetter-gangarter, små korte skridt med hans små, korte ben. Jeg kan ikke selv mærke hans gangarter, da jeg ikke har siddet på ham, men jeg kan da gætte mig frem til hvordan de er, og så kan jeg altid SE bevægelserne.
Skridt: Hurtige små skridt, gyngende hoved.
Trav: Igen hurtige små skridt, ørene fremme.
Gallop: Så er der fart over feltet! Det er noget af det bedste han ved, at jorde derud af. Hurtige skridt.
Stævner: Det regner jeg ikke med, men kunne det ikke være sjovt at deltage i baby-spring, hvor jeg løber med ham? Det må jeg da se om er muligt!:)
Stamtavle: Næ, ikke hvad jeg ved af. Men det er også helt ligegyldigt.
Køn: Han er en vallak, men nogen burde fortælle ham det, da han tror han er hingst. Arrg.. måske ikke helt så hingstet, men lidt! ;)
Beskrivelse: Den bedste måde jeg vil kunne beskrive Sorte på er nok; lille pony, stor personlighed.
Han er en bestemt pony med sine egne meninger og har det svært med at knytte sig til andre, men er sikker på at det nok skal komme, nu har jeg kun kendt ham i 1 måned.
Han har nogle store kærlige øjne, der lyser af glæde. Han er en ærlig lille fyr, der bestemt ikke finder sig i alt og er noget af en bisse når det kommer til stykket, men når man lærer ham at kende, viser han dig en så stor og ubetinget kærlighed, så man glemmer alt om kampen.
Sorte er faktisk ret usikker når det kommer til stykket, da vi lige var begyndt at træne var han meget nervøs og skræmt, hvis man bare tog sine arme en bestemt højde over hans hovede, men efter nogle uger er han blevet helt tryg og man kan gøre alt med ham om hans hoved, næsten.
Han har lige lært at kysse, men han er ikke så høj så man skal bøje sig ned, selfølgelig. Jeg har nogle mål, men accepterer, hvis han ikke er klar til at klare dem, men det skal nok komme.
Jeg er igang med at lære ham at neje, som han tager okay, dog er han meget usikker og forvirret, så det var lidt nemmere at lære WhySky det.
Han er en loyal fyr, der aldrig svigter én og når han har åbnet sit hjerte for én skal der meget til før han lukker det.
Når han er løs når jeg er med ham traver han eller galloperer efter mig, hvilket jeg syntes er rigtig sødt.

Savner dig så meget lillemand :(

WHYSERNE .
Kvinde | 27 år | Oprettet: 7. jan 2010


Kommentér på:
Lidt billeder af ham, den lille.
Annonce