{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dalmoses Bertha

775 visninger | Oprettet:

Skønne Dalmoses Bertha.

Billeder fra alle de dejlige oplevelser vi har haft med hende indtil nu, såsom dyrskue, agility i den lokale rideklub, ridning igennem Odenses gågade som reklame for Det Fynske Dyrskue, juleoptog mv.

Billeder fra turen igennem Odenses gågade er ikke gode kan jeg se - der skulle i stedet ligge nogle billeder i fotoalbum hos Tine K og KarinaD.


Anja E
Kvinde | 51 år | Oprettet: 27. jan 2008


Kommentér på:
Dalmoses Bertha
  •   27. apr 2011 Tak:o) - ja hun er en virkelig skøn hest synes jeg.

  •   27. apr 2011 Dejlige billeder af Bertha, hun er virkelig en sød hest smiley :)

  •   15. feb 2011 - og Tine!

    Jeg vil være meget taknemmelig, hvis du vil sende billederne:o).

    Knus


  •   15. feb 2011 Hej Tine:o)

    Ang. støvsuger - ja så kan du sagtens gøre som du plejer med de almindelige strigler. Hvis du strigler i fri luft har en støvsuger ikke så stor en berettigelse umiddelbart - så tror jeg ikke du vil få nok glæde af den.

    Ja den skulderskade har godt nok ændret en del for mig desværre:o(. En operation vil umiddelbart hjælpe fordi den ligesom retter mig op og sætter skulderen i en mere normal stiling = forhåbentlig færre spændinger og mindre hovedpine. En operation vil dog ifølge kirurgen blive med "søm og skruer" - og vil koste bevægelighed.

    Knus Anja


  •   15. feb 2011 Hej Anja
    Se så blev jeg et klogere, det skader jo aldrig ; )
    Men jo til min løsdrift kan det vist være det samme, selvom det ellers lyder smart, men den er sikkert heller ikke helt gratis ; )

    Øv ha hvor var det altså også uheldigt for dig, sikke hurtigt ens liv kan tag en drejning, helt uforudset : ( Håber oprationen hjælper.
    Jeg sender da lige billederne til dig : )

    Knus Tine


  •   15. feb 2011 Heidi: tak for de søde ord om Bertha og for god bedring:o).

    Knus


  •   15. feb 2011
    Hvor kan jeg bare godt lide Bertha hun er så sød og har et specielt glimt i øjet.

    God bedring til jer begge

    Knus


  •   15. feb 2011 Tak for kommentarerne til Bertha:o).

    Tine og Karina: min støvsuger er en "Starmix" våd/tør støvsuger - jeg vælger at bruge støvsugerposer til den og synes den er eminent til støv, heste der har rullet sig i pløre (bare det er tørret pløre) og ikke mindst til når de fælder er den god at fjerne alle de løse hår med. En lignende støvsuger + eventuelle striglemundstykker er jeg ret sikker på kan købes hos Frank Toyota i Odense.

    Tine: jo man kan sagtens klare soigneringen af hesten med nogle gode strigler og børster - er der ikke også noget med at du står og strigler udenfor - det er i hvert tilfælde meget bedre med udendørs striglning:o).

    Grunden til at jeg fik støvsugeren var fordi der stod en støvsky i stalden når jeg striglede en hest der havde rullet sig - hesten begyndte at hoste, jeg begyndte at hoste og de andre heste i stalden var også irriterede i luftvejene. Jeg kunne faktisk ikke tillade mig at strigle andet end en helt ren hest i stalden.. Når jeg striglede en hest i fældningsperioden var jeg totalt sat til med løse hår og staldgulvet også - det forbedrer støvsugeren en del på.

    Støvsugeren er ikke god til "finstriglning" og striglning på ben/hoved. Den er til gengæld eminent til kroppen til at tage det grove med - hvorefter jeg tager de almindelige strigler at børste efter med.

    Ang. min skulder - den hænger og falder fremover, giver mange spændinger og daglig hovedpine. Går til fysioterapeut to gange om ugen nu så vidt muligt. Regner med at skulle opereres.

    Ja håber da også at du Karina er ved at være ovenpå igen?

    Knus Anja




  •   14. feb 2011 Så må jeg lige høre med : )
    Sådan en støvsuger til heste, tar den kun støv? eller også løs vinterpelse? Og er den virkelig så god at det ikke er noget man kan klare med nogle gode strigler og børster?
    Knus Tine
    ps. Karina håber du er frisk igen, og at det går bedre med din skulder Anja


  •   14. feb 2011 Super skønne og kønne billeder.. Hun er bare dejlig Bertha..
    Jeg skal forresten lige spørger dig om angående støversuger.. Hvad hedder din og hvor har du købt den.. Vil gerne selv havde en.. Så er på jagt og udkig efter en.. knus.


  •   13. feb 2011 Sikke en masse dejlige billeder, alle de dejlige oplevelser i har haft sammen, man kan næsten se på hendes udtryk at hun er en god hest : )

Annonce