{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tiden med Coco Chanel

711 visninger | Oprettet:

Chanel og jeg havde et helt utroligt bånd til hinanden, finder aldrig en pony som hende igen,..



Det hele startet med at jeg skulle have en ny hest. og jeg iggede og kiggede, men kunne ikke rigtigt finde noget der var mig. så var der nogen vi kendte der ringede og sagde deres datter skulle have en tinker hjem men der var en til med om jeg vil købe den, og jeg sagde ja det vil være en sjov udfordring og prøve en helt rå hest.

Da Chanel så kom hjem var det ikke nlige det jeg havde forstillede mig, ja faktisk var jeg rat træt af Chanel. Hun gjorde lige hvad der passede hende og hun måtte ikke rides på da hun kun var 2 og jeg kunne ikke trække ture med hende da hun bare skred hjem til flokken.


Efter nogle mdr. havde mine forældre fundet en gård i vestsjælland hvor vi skulle hen og bo hvor vi kunne have hestene hjemme.
Endelig kom Chanel hjem og vores liv blev vendt op og ned, jeg havde købt ny hest en 4 års Dv hoppe Moonjam og de to var bedste venner i alt den tid jeg havde Chanel

Der var ikke det du ikke kunne gøre med den pony.. Savner hende så meget.


Chanel født i år 2001 kåret i Dansk Tinker Forening 2004


Race : Tinker
Køn: Hoppe
Stævne N. MB / M øvelser Dressur

Havde Chanel fra hun var 2 år 2003-til hun var 8 år 2009 Det dummeste jeg har gjordt er at sælge den pony hun var mit et og alt

Gitte Stolling
Kvinde | 34 år | Oprettet: 29. jun 2011


Kommentér på:
Tiden med Coco Chanel
Annonce