{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Min gamle part, Jack.

424 visninger | Oprettet:

Jeg har valgt at oprette dette album, for at mindes min kærlige part Jack.

Jack var min første officielle part, og fra dag ét gjorde hans charme mig helt forelsket. Han havde noget over sig, som jeg ikke kunne finde i en anden pony, og han blev straks min helt store kærlighed.
I starten af min part på Jack, løb han ofte, bukkede og desto lignende. Jeg røg ofte af, da jeg ikke havde mere erfaring end det man lærer på rideskoler, og det var lidt af en kamp at skulle ride ham - men jeg var villig til at tage kampen op, og dér begyndte en stor proces for både ham og jeg. Som månederne gik, blev Jack en mildere og mildere pony, og han blev til at styre. Jack og jeg dannede et utrolig tæt bånd, og han var uden tvivl den, som reddede mit humør på en dårlig dag. Han var noget helt særligt, og jeg husker tydeligt, hvor imponerede folk omkring os var, fordi vi havde skabt så meget sammen. Han var intet mindre end min sjæleven!

Som årene gik blev Jack og jeg uadskillelige. Jeg har aldrig oplevet så stærkt et bånd mellem hest og rytter, som ham og jeg havde - i hvert fald ikke fra min egen side. Det var så fortroligt! Jack har haft en stor indflydelse på den person jeg er i dag, og det er hundrede procent hans fortjeneste, at jeg blev besat af heste - og at jeg blev så rutineret. Jeg vil aldrig være i stand til at kunne takke ham nok!

Jack var desværre kun min part, da ejer ikke ville sælge ham - og det medførte at Jack blev flyttet d. 2 oktober 2010. Blot 4 år efter at ham og jegs eventyr startede, og blandt andet er datoen også min fødselsdag. Det har været utrolig smertefuldt at skulle leve uden mit kære lille plettede væsen, og mit savn til ham kunne umuligt blive større, men jeg har kun gode minder at se tilbage på. Min fødselsdag har ikke været noget stort siden han flyttede, og jeg ville sådan ønske at jeg kunne få ham tilbage. Efter nogle år, hvor jeg konstant har savnet og manglet ham, har jeg fået kontakt til hans rigtige ejer, som har tilbudt mig at komme og se ham, og som også har fortalt mig rigtig meget om hvordan han har det.

20/9 2014: Dette må klart være en af de største dage i dette år. Jeg har nemlig været ude og hilse på Jack for første gang i årevis. Jeg har set ham før - men aldrig kunne røre ham på samme måde. Det var så overvældende, rørende og fuldkommen utroligt at røre og se ham igen. Gud, hvor har jeg bare savnet ham i årevis, og drømt om det øjeblik jeg netop oplevede. Det virkede så urealistisk. Så urealistisk, så jeg dårligt kunne forstå det. Men det var det bedste, og helt klart noget jeg havde længtes efter.

Der var noget ved Jack, som gjorde at jeg var villig til at tage enhver kamp op. Jeg ønskede, at gøre ham børnevenlig - og man må sige, at jeg opnåede det. Den dag i dag er jeg så glad for, at jeg ikke gav op på ham, for det har givet mig så meget, og det har givet mig en ven for livet - trods at jeg ikke kan se ham så ofte, som jeg egentlig gerne vil. Jack vil altid have en plads i mit hjerte og i mine tanker. Han har gjort mere for mig, end man nogensinde kunne forestille sig. Jeg ved bare med mig selv, at jeg altid vil elske den pony utrolig højt!

Kommentér på:
Min gamle part, Jack.
Annonce