{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Flush´s hegnsskade (voldsomme billeder!)

2.766 visninger | Oprettet:

Dette album er lavet da mange spørger ind til hvad jeg laver og gerne vil se resultater med det blotte øje.
Disse billeder er af min hest Royal Straight Flush.

Vi fik en Pinto hoppe i tilridning som Flush fejlagtig troede var en af køerne fra nabofolden. De er farlige når de kommer ind på hendes fold, og hvad delen laverden også der??? uha.
Hun løb forvildet rundt, mens de andre undrede sig lidt. Men da de mærkede Flush´s adrenalin, fulgte de forvirret med den 2 årige store pige rundt, på de 4 ha eng. De flygtede fra "koen " der bare ville skabe en kontaktflade.
Den ældste og rolige hoppe på folden havde sit føl på blot 3 mdr og hun løb med Flush så derfor følte moren sig nødsaget til at følge føllet.
Det gjorde desvære Flush mere bange da Shana(mor til føllet) som aldrig er bange for noget, løb efter.. SÅ MÅ DET VÆRE LIVS FARLIG- stod det nærmes skrevet i øjnene på Flush.
Flush valgte at smutte ud af indhegningen. men kom kun over med forbenene. Hun stod og hoppede, sparkede panisk for at få benene over. Vi slukkede strømmen og løb alle de 300 m ned for at berolige hende. Men længe før vi nåede derned var hun kommet fri og de andre sprang over og fulgte med. De faldt til ro ved at storme hegnet ind til de røde køer på folden længere henne. Der faldt de i ro inge blandt køerne.
Da vi fik fat i dem var Flush´s ben tæt på grunden til en aflivning.

DAGLIG RUTINE:
*Hun har gået på sommergræs hver dag med skaden.

*Trukket 1,5 km gennem engene og hjem. for her at skulle rense sår, med vand og negle.

*Under denne lange helingsproces har hun modtaget;

~Healing
~Magnet terapi
~Akupressur
~AloeVera

Jeg har senere fundet ud af at Aloe Vera Gelly fra Forever kan bruges, hvis man vil undgå de hvide hår der kan være følger af skræmmer.
-Skriv og forhør dig, hvis du står og mangler råd og hjælp til dig eller dit kæledyr.

Helene p
Kvinde | 42 år | Oprettet: 9. mar 2008


Kommentér på:
Flush´s hegnsskade (voldsomme billeder!)
Annonce