{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Min tidligere hest - Sabine Kvindhøj

1.597 visninger | Oprettet:

Lidt gamle billeder fra da jeg ejede Sabine Kvindhøj <3 Håber i nyder dem .


Til dem der høre på hende osv og jeg bliver kommer i dårlig lys :

Jeg købte Sabine ubeset - eller vi byttede . Jeg fik afvide i kontrakten jeg ikke kunne sende hende tilbage ligemeget hvad . Hm , og jeg forstår hvorfor - smart ! Hun fortalte at Sabine havde hovsenebensbetændelse i HØJRE forben og at det IKKE var kronisk . Derefter skrev hun til mig at det var kronisk , men der kunne jeg intet gøre . Jeg fik heller aldrig afvide at Sabine havde ondt i ryggen , eller at det var begge ben .
Jeg solgte hende til Katja efter flere gange havde snakket med min dyrlæge Gunnar Yde , hvorpå jeg sagde hvad jeg vidste til hendes mor og ridelærer mens hun prøvede Sabine . Derefter sagde de at hun så jo ganske rask ud , så jeg har oplyst hvad jeg VIDSTE om hende . At jeg så er blevet snydt af tidligere ejer så jeg ikke kunne fortælle Katja mere er jo så hvad det er . At Katja derefter beslutter hun vil have hende alligevel er jo hendes problem . Jeg var bare så dum jeg glemte at skrive det i kontrakten og jeg vidste ikke de derefter ville lade som om at det havde de da aldrig fået afvide :/ Helt ærligt ! Så hvis der er nogle der er snydt her er det sq mig . Skriv da endelig til mig hvis der er noget !

Kommentér på:
Min tidligere hest - Sabine Kvindhøj
  •   13. sep 2014 Ja utroligt . Men håber de har fået taget sig en røngten så alle kan se om hun er frisk eller ej . Men synes nu hun enten trænger til et dejligt fast hjem eller en aflivning . Synes ikke hun skal videre mere . Så krydser mine fingre for hun finder et dejligt hjem hvor hun kan blive

  •   6. jan 2013 Hejsa .<br /><br />Jeg har desværre ikke dokumention på hende længere , men der stod kun hun har været halt i ét ben , ikke ryg eller andet og kun halthed . Hun er en sund og rask dejlig dame , hvorpå det er super synd hun har fået de slemme rygter . <br />Jeg fik afvide da jeg købte hende at hun havde hovsenebensbetændelse i dette ene ben, men at det ikke var kronisk , da jeg så havde købt hende fik jeg afvide det var kronisk og da jeg havde solgt hende havde hun lige pludselig også ondt i ryggen og det andet ben . Ved ikke hvorfor de bliver ved med at køre på den stakkels hest som elsker at lave noget . <br /><br />Udover det ville det bedste for din egen skyld , at tage en røngten på hende , så ved man med sikkerhed . <br />Jeg ringede til min egen dyrelæge , da jeg self. ikke ville ride en hest , hvis den fejlede dette , der fik jeg afvide om jeg red hende hårdt , jeg svarede at jeg både red hende hårdt ok , og på hård bund og sprang på hende . Han svarede tilbage til mig, at hun under ingen omstændigheder kunne have dette , da hun ellers ville have blevet halt som minimum , især pga hendes alder . Der er intet sket og har der aldrig været . <br /><br />Håber det var svar nok til dig , og ellers skriv endelig igen <img style='width:14px; height:14px;' src=" http://static.bazoom.dk/Public/Images/Icons/Smilie_Smile.png" /><br />Mvh Bella .

  •   4. jan 2013 hej er fik du lavet røngden billeder af hende den gang du havde hende for vi er kommet i den kedelige sted at vi købte hende at en salgs stald som ikke oplyste os om at hun havde dårlig ryg og ikke må rides håber du måske kan hjælpe os

  •   5. jan 2012 hehe ja det ligner godt :)Meget sjovt man kan se hende så langt ude i hendes afstamning .
    Hehe ja hun er en super skøn dame ellers , så jeg håber ejer finder et godt hjem til hende .


  •   5. jan 2012 Hvis du ser hendes afstamning, og ser billedet af Sender, som ligger langt ude i afstamningen, så ligner hun faktisk ham en del smiley
    Det er lidt sjovt.
    Ja, det irriterer mig også,at jeg ikke har tiden til det, for jeg synes hun er skøn.

    Sender:
    http://www.allbreedpedigree.com/sender


  •   5. jan 2012 Hihi okey så lød det som en hest for dig ellers smiley Jeg ville skam også gerne hvis jeg havde pengene til hende og til at ligge et føl i , og evt mit eget sted så det ikke kostede så meget i opstaldning smiley Ja , hun er en gameldags tybe og meget stor smiley

  •   5. jan 2012 Hun ser også ud til at være nem at tænde, udfra ride billedet.
    Ja, hvis ikke det var fordi, at jeg ikke har tid til hest, så kunne jeg sagtens finde på at købe hende som avlshoppe.
    Jeg kan nemlig godt lide hendes afkom.
    (Og varme heste er lige mig smiley

    Jeg ville så nok putte Sunny Boy, eller andet Sandro blod på hende, for at forædle lidt, og tage lidt af størrelsen.


  •   5. jan 2012 Ja det er det . Men tror helt sikkert hun har det godt , men er jo desværre også tilsalg igen . Men jeg håber der kommer en der vil beholde hende . Hun har en rigtig fin afstamning , men varm , så jeg havde tænkt på at smide De Noir i hende , men havde desværre ikke råd til det .

  •   5. jan 2012 Ja, det er træls sådan noget.
    Men håber da de får fundet et godt hjem til hende.

    Så vidt jeg kan se, så har hun en god solid afstamning, med Midt-west Ibi-light/ May Sherif/ Port Royal XX som faderhingstene.
    Hun har også Aleksander længere ude i afstamningen, på moders side.
    Hun ville nok kunne lave nogle fine føl, hvis man finder en hingst med godt med forædler blod i.


  •   4. jan 2012 Mange tak . Det vil jeg måske prøve , men ellers er jeg kommet videre , synes bare det er træls at blive beskyldt for en masse der ikke passer ..

  •   4. jan 2012 Jeg ville nu nok stadig tage den med en advokat, og så ligge alle kortene på bordet.
    Og så høre hvad han/hun siger, om du har en sag.


  •   4. jan 2012 Ja har set hendes føl , rigtig fint smiley Ja det har hun for hun siger til alle hun solgte den til mig som avlshoppe , men det passer ikke , jeg sagde det kunne være sjovt at få et føl på hende men det var ligeså meget til ridebrug . Jeg har forhørt mig omkring nogle folk nær den brance , men de mener ikke jeg har en chance da hun havde skrevet at hun havde det i et forben .. smiley Rigtig trist også skal jeg stå med skylden !

  •   4. jan 2012 Og efter hvad jeg kan se, så står der under et af billederne, at hun skulle være solgt som avlshoppe til fyn, så hende der har solgt hende til dig, har handlet i ond tro.
    Har du forhørt dig hos advokat?
    For vil mene at du har en god sag, især fordi du muligvis vil kunne bevise gennem tidligere ejer, at skaden var til stede på det tidspunkt du købte den.


  •   4. jan 2012 Den står da til salg diverse steder...
    Baboom osv...
    Men efter hvad jeg kan se på nettet, så har hun da fået et rigtigt fint føl.

    Alexei:
    http://www.villagaarden.dk/9562045?i=26632660


  •   4. jan 2012 Fin hest!
    -Kender godt den historie smiley


Annonce