{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hvad er dette?!

27.255 visninger | Oprettet:


OBS Billedet kan være klamt

Så kommer man ned i stalden, og skal lukke hestene ind og give dem mad her til aften. Så går jeg ind i min NF´s boks kigger i krybben, også møder der mig et klamt/uhyggligt syn.

Der ligger dette her:

Ved virkelig ikke hvad det er. Han har været snottet og haft til blød næse, og tror han har snottet dette op.
Er virkelig bange for det et er noget alvorligt, og det ender med aflivelse. Venter svar fra dyrlægen, ..
Han har spist, drukket ovs som han plejer. Så har virkelig ikke set det komme.

Nogen der har et forsklag om hvad det kan være?

Det er 20-22cm langt, 7 cm på det bredeste sted, og der er væske i den ene ende.

Dyrlægen har set på det og sendt det videre til landbrugscenteret (tror jeg nok det hed) for at finde ud af hvad det er. Da han aldrig havde set det før, men arbejder på og finde ud af hvad det er ..


********* Se forløb i profil **************

4 maj 2012:

Så ringede dyrlægen idag og tilbød kikkertundersøgelse på Beauty. Da han selv er træt af at der ikke er noget nyt og de ikke tager sig sammen ..

Vi fandt så ikke ud af hvor det kom fra, da der ikke er tegn på dte har siddet i hans luftveje, da der ikke var nogle trævler dte kunne ha´sidet i.
Men fandt ud af at hans luftveje helt ned til lungerne er betændte og slimede. De måler på en skala der går fra 1-3+ over hvor slemt det er, og han dømmer det til værre end 3+,. Han sammenligner det med astma, en alærgisk reaktion, rygerlunger og kold lungebetændelse blandet sammen. Så han kan ikke bruges til noget merre, da han ikke har luft til det. Han må ikke rides, longeres eller løbe. Løber han skal det være af sig selv så han selv kan styre det.
Han kan sagtens sætte ham på astmamedicin ovs, men stadig ville han være syg, og falde i igen, når medicinen ophøre ..

Så han kommer nok ikke med ind fra sommerfolden i år :´(

Kan de ikke finde ud af hvad det er ved videncentret for landbrug, vil han have det tilbage, og sende det til tyskland på hans egen regning.



Juli 2012

Efter LANG tids venten har jeg endelig fået svar fra dyrlægen. Jeg har efterhånden haft ringet og skrevet til ham mange gange. Han fortæller at han har fået sendt svarerne på prøverne til en forkert mail og at det er derfor jeg ikke har hørt fra ham.

Dyrlægen skriver:



Ifølge tidligere korrespondance har jeg lige lovet at give en tilbagemelding på laboratorie resultatet fra Tyskland.

Ærgeligt at det svar jeg sendte for måneder siden var til forkert mail adresse.

Svaret som jeg medsender som vedhæftet fil giver nok ikke den helt store mening pga. de faglige udtryk, men så kan du da se resultatet.


Da jeg modtog resultatet ringede jeg til Tyskland for at høre nærmere.

Dr. Sabina Soldati kunne fortælle, at hun aldrig før havde set noget lignende (tilsendt materiale), men hendes bedste bud var en afstødning af næseslimhinden. Hun kunne ikke forklare om det var en medfødt lidelse eller opstået lidelse. Ligeledes kunne hun ikke forklare, hvorfor afstødningen havde fundet sted.

Jeg har ”forsket” i litteraturen og der står ingen steder om lignende fund.


Ved endoskopien (kikkert undersøgelsen) vi foretog, kunne der heller ikke konkluderes noget sikkert.


Så den samlede konklusion på det spændende materiale du afleverede hos mig er usikkert.


Da jeg åbner den vedhæftede fil, som er svaret fra Tyskland. Går det op for mig at han har været mere end 1år om at give mig resultatet fra Tyskland. Datoen på svaret er d. 21 maj 2012.

Jeg er virkelig skuffet, vred og ked af at jeg først får svaret nu! Er så skuffet over den behandling jeg har fået, og tænker lidt, hvad nu hvis han kunne have været redet :/ Ved godt at hans lunge sygedom, havde gjort ham ubrugelig og at han ikke kunne havde blevet til ridehest igen. Men tænk hvis han ikke havde fejlet noget,?

Jeg er så rasende og frustreret at jeg slet ikke ved hvad jeg skal skrive tilbage til dyrlægen. Føler mig så dårlig behandlet!

Kommentér på:
Hvad er dette?!
Annonce