{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Rideferie på Møn + terrænspring :)

1.354 visninger | Oprettet:

Så drog vi afsted mod Møn, for at holde en ferie-weekend. Vi kørte i mange timer, og vi havde to trailere med, da vi jo havde 3 heste.
Vi nåede frem til Møns Camping, og man kan overhovedet ikke klage over modtagelsen. Det lød som om, at vi var nogle kongelige, der skulle bo der, fordi de havde ventet os, og var meget glade for at se os. Dejligt!

Vi kørte efter manden, der fulgte os ned til vores hus. Vi kørte i ret lang tid, og senere har jeg fundet ud af, at det lå ca. 4 kilometer fra Camping Pladsen. Vi kom ned til en flot allé, der førte os op til huset. Langs alléen var hestenes folde, og de var fine med masser af græs. Jeg havde ikke rigtig forventet det helt store af huset, da det jo var en campingplads, og der plejer at være nogle små hytter med køjesenge. Men der tog jeg fejl, for huset var rigtig stort og meget flot indrettet. Der var 5 værelser med senge, 2 stuer, 3 badeværelser og jeg kunne blive ved. Ikke nok med det var der en meget hyggelig stald med 6 fine bokse, som hestene stod i om natten, for at de kunne få slappet lidt af :)

Den første dag: Vi fandt os til rette og red en tur i skoven dertil. Vi kom op til Møns Klint, hvor vi red næsten helt ude ved skrænten, sikke en oplevelse! Vi red hjemad, og fandt en mark med terrænspring, som vi sprang. På vejen hjem blev vi MEGET våde, fordi regnen lige pludseligt styrtede ned .. :(

Den anden dag: Vi red op på marken, og fik Lonnie og Jesper til at tage billeder, af hvor vi sprang. Derefter red vi en laaaang tur i skoven, der varede næsten 5 timer. Vi fandt også andre spring, men vi havde ikke kameraet med..
Om aftenen spiste vi på pizzaia, og da vi kom hjem tog vi på standen med hestene. Vandet var ret voldsomt, så vi kunne ikke bade. Men vi soppede, og galoperede en del i sandet :)

Den tredje dag: Vi skulle hjem, så vi stod op kl. halv 9 og red en tur på et par timer. Lonnie og Jesper rengjorde huset mens vi var væk, og da vi kom tilbage læssede vi hestene og drog mod Sjælland :)

Signe
Kvinde | 26 år | Oprettet: 3. maj 2007


Kommentér på:
Rideferie på Møn + terrænspring :)
Annonce