{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

En masse dejlige blandede billeder af dem jeg elsker allermest!! <3

340 visninger | Oprettet:

Har SÅÅÅÅÅ mange billeder af mine to dejlige drenge fra i år (2012), som jeg synes er synd ikke bliver delt med andre end mig selv. Det er en hel masse blandede billeder og der sniger sig vidst også et par billeder ind af mine andre firbenede venner. <3

Kommentér på:
En masse dejlige blandede billeder af dem jeg elsker allermest!! <3
  • Ina J
    Ina J Tilmeldt:
    nov 2011

    Følger: 1
      17. jun 2014 Det er virkelig godt beskrevet, tak ! smiley

  •   16. jun 2014 Hej Ina.

    Det er meget simpelt. smiley jeg har hesten i en lang snor på ridebanen. Presenningen har jeg lagt ud på banen i forvejen. Jeg "undersøger" presenningen sammen med hesten og roser med lyd og godbid idet hesten snuser til den eller bare nærmer sig den hvis den er rigtig bange For den. Det kan kaldes for positiv forstærkning.
    Herefter går jeg hele tiden et skridt videre og intensiverer træning ved fx at gå hen til presseningen sammen med hesten og løfte den lidt op. Hvis hesten accepterer dette roser jeg den igen og holder en lille pause. Bliver hesten til gengæld meget bange fortæller det mig at jeg er gået for hurtigt frem. Istedet må jeg så gå tilbage til det niveau hvor den ikke var bange. Fx bare at snuse til den. Det er vigtigt du hele tiden kigger på din hest og aflæser den og reagerer derefter. Kan du se at hesten er meget utryg skal du ikke presse den yderligere. Kan du derimod se at den virker betænksom men alligevel nysgerrig, så øg langsomt det du forlanger af den.
    Når først hesten er tryg ved presseningen på jorden kan du bede hesten om at træde ud på den. I det sekund den gør det eller bare løfter hoven op roser du.
    Håber det er til at forstå.


  • Ina J
    Ina J Tilmeldt:
    nov 2011

    Følger: 1
      16. jun 2014 Hej! Jeg tænkte på, hvordan startede du med at vænne dine heste til presenningen ? Altså før du kunne lægge den op over dem? Er lidt i tvivl om hvordan man når til det punkt smiley

  •   25. jun 2012 Taark..!! Ja synkronsvømnings rulle-billederne er mega grineren. smiley
    Men vi glæder os også til at se dig torsdag!! smiley Hende der med bachelorgraden. smiley


  •   25. jun 2012 Virkelig virkelig dejlige billeder Janni:) Glæder mig helt til at se de to skønne igen på torsdag:) Elsker bare de der fælles rullebilleder;)

Annonce