{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Askur fra Hindø

1.692 visninger | Oprettet:

Her kan i se min låne hest Askur fra Hindø, jeg har lånt ham af den samme mand som har avlet Baldi.

Grunden til at Askur er kommet her hjem er at jeg sad og kiggede lidt på salgs annoner på Joras, så faldt jeg over en hvor hesten på billedet bare lignede Baldi helt vildt, så så jeg at efternavnet var det samme nemlig Hindø og så måtte jeg lige ind og se hvem forældrene var, og sørme om ikke de havde samme mor ! Jeg måtte simpelthen se ham, så jeg ringede og spurgte eeren om det var muligt at jeg kunne låne Askur, så nu har jeg lånt ham og skal prøve at tilride ham.

29/6-2012
Askur kom hjem til mig, han var noget utryg over trailer turen så hans ejer havde taget hingsten (hans far) med i traileren for at holde ham med selvskab.
Askur var noget rystet efter at være blevet hevet væk hjemmefra, men han faldt til ro da han kom ind til Baldi og Baltazar (;

30/6-2012
Skulle lige prøve at trække lidt rundt med ham i dag, og når man tænker på at han ikke er blevet trukket rundt med andet end et par gange så syntes jeg faktisk at han tog det meget fint, glæder mig sådan til at arbejde mere med ham.

15/7-2012
Så er vi for alvor gået i gang med træningen, havde Askur i longe for første gang og det gik bare så fint, i hvert fald det meste af tiden, han skulle jo lige fange hvad det gik ud på.
Efter at have longeret ham i ca. 10 min træk jeg ham med ud en kort lille tur, man kan godt nok mærke på ham at han ikke har oplavet ret meget i sit liv så verdenen er et lidt farligt sted syntes han, men det skal nok komme, han er i hvert fald noget mere afslappet nu end for 14 dage siden (:

21/8-2012
Var lige oppe og hænge over ryggen på Askur, han tog det i stiv arm, selvm han syntes det var liiidt farligt, men han stod bare helt stille, bliver så spændende at komme rigtig på ryggen af ham.

16/9-2012
Så kom vi afsted på vores første ridetur, godt nok med trækker (:
Er så stolt af bette Askur, tiden har været lidt begrænset så vi har ikke trænet så meget på det sidste, men alligevel kunne jeg sætte mig op på ryggen af ham helt uden problemer, min lillesøster gik lige så stille afsted med ham og jeg kunne selv stoppe ham fra ryggen af. Han bliver uden tvivl en lækker ridehest !

26/10 - 2012
Så har Askur været med som håndhest for første gang og det gik bare super godt, han fangede lige med det samme hvad det gik ud på, han er bare blevet så dygtig :) Det har taget 4 måneder at komme her til, men han har virkelig også rykket sig meget, fra at være helt rå og meget nervøs over for alt nyt er han nu blevet til en super dejlig hest der tager nye ting stille og roligt, han er bare så nem og lytter til alt det man bader ham om og gør virkelig sit bedste.

10/1 - 2013
Så er trailertræningen ved at være på plads :) en gulerod kan gøre underværker. Askur tog det bare helt fint selvom den sådan en trailer jo kunne være farlig, men med lidt overtalelse og en gulerod som lokkemad, så var det ikke helt farligt alligevel :)

.:Majgaard:.
Kvinde | 34 år | Oprettet: 26. dec 2007


Kommentér på:
Askur fra Hindø
Annonce