{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

LIDT RIDE BILLEDER....!!

622 visninger | Oprettet:

Har fået denne 14 årig dv hoppe, Kira som lånehest og har nu haft hende i lidt over en måned. Vi har haft vores diskusioner, men det tager jo lidt tid at lære hinanden at kende.
Jeg har ikke redet fast i 10-12 år så skal til at starte "forfra", men det kommer da stille og rolig.

LÆG MEGET GERNE EN KOMMENTAR.....!!

Ved hun går under lod på mange billeder, men har skiftet til hackamore for at prøve og se om det hjalp... HOLD DA OP en forskel der var... godt nok runder hun sig ikke på samme måde som med bid, men hun slapper MEGET mere af... så vil jeg heller ha hende ned og frem... Det har VIRKELIG gjort underværker...
Har haft meget besvær med at finde galoppen i hende, da hun spænder SÅ meget i galoppen og får den stive "arabergallop" som jeg kalder den hvilket simpelthen ikke er til at sidde og slappe af i.
SÅ rider en del i letsæde og virkelig bare får hovedet ned for "lange" tøjler og stille og rolig kommer galoppen frem i hende og kan stille og rolig begynde at sidde ned på hende uden at hun slår over i "arabergallopen" igen.

LÆG GERNE EN KOMMENTAR....

Karina H
Kvinde | 41 år | Oprettet: 7. mar 2008


Kommentér på:
LIDT RIDE BILLEDER....!!
  •   23. jul 2012 synes det er såå fedt at du har fået hende og at det går så godt. su stråler som en sol og du fortjener det <img src="/Public/Images/Icons/Smilie_Blink.png" /> det er så tydeligt at mærke på dig at du er max glad for hende, håber i får rigitg mange timer sammen <img src="/Public/Images/Icons/Smilie_Blink.png" />

Annonce