{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Min lille guldklump..<3

354 visninger | Oprettet:

Lige siden jeg opdaget (som 6 årig) at man kunne få sin egen hest, har jeg altid ønsket mig en islænderhest. Her på min 11 års fødselsdag fik jeg et lille brev hvor der stod disse ord: 'Hej Alma-pigen eller skulle man skrive Heste-pigen? En hest venter på dig et sted derude' Jeg var helt oppe at køre (klart nok) der havde jeg bestemt mig at det selvfølgelig skulle være en islænder- gerne rød :)
6 dage senere skulle vi kikke det første sted med mine bedste forældre (der også var en del af gaven) og min moster der også har været rytter. Det første sted jeg kikkede var de da ok men der var ingen der virkelig 'sagde' mig noget :) Samme dag havde vi søgt på internettet efter evt. stutteri. Der var mange der havde forslået dette stutteri (som blida stod på) og vi ringede så. De havde en lille 6 årig hoppe ved navn Blida og var helt rød. -Den måtte jeg besøge. Da vi endelig kom der ud blev vi modtaget af glæde. De var så søde dem der havde Blida og det synes de vist også at jeg var. Nå, jeg skulle ud på folden for at se hvem det var -Jeg kan personligt ikke huske noget fra det tidspunkt jeg så hende ude på marken det var så fantastisk. Ikke nok med at jeg forelskede mig i hende det gjorde hun også i mig. Jeg kom op på hende, red hende og jeg vidste bare at det skulle være hende. Det var mine forældre også enige i :) De købte den ikke lige med det samme. Klart nok. I en måned var hun 'reserveret' til mig og jeg red ture i skoven på hende og vi hyggede os så meget. Den 25. Marts kom jer derud for at ride på hende men der var noget andet. Jeg havde en mavefornemelse hele vejen derud at der var en overraskelse men jeg vidste ikke hvad. Da vi kom ind i gården holdte mine bedsteforældres bil der og så tænkte jeg at det var nok det. Men det var ikke bare dét. Da jeg kom ind stod Blida med sløjfer i håret og den tidligere ejer gav mig tovet og sagde at hun var min!! Du kan tro jeg var glad.
Nogle måneder efter kom hun hjem til min rideskole (hvor hun står idag) og jeg er stadig jordens heldigste pige!! :) Jeg elsker dig Blida !!

Alma Lyhne
Kvinde | 23 år | Oprettet: 17. jun 2012


Kommentér på:
Min lille guldklump..<3


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce