{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Stubmark, hest, mand og hund 2012

2.025 visninger | Oprettet:

Idag d.15 august var det sådan en fantastisk sommeraften og naboens mark er lige blevet høstet så stubmarken skulle selvfølgelig afprøves !

Lejligheden indbød til at få en masse gode billeder og jeg fik endda min skønne, lækre, dejlige kæreste op og prøve en tur! Det skal lige nævnes at han kun har været ude og ride en enkelt tur med mig forrige år og har ellers ikke redet i ca 15 år og jeg er meget imponeret over hans fine balance ! Han skulle bare lige have hælene lidt ned og tæerne lidt ind, men han skulle lige finde ud af a Medina er meget følsom mht benhjælpen -derfor stritter benene lidt på nogle af billederne så Medina ikke misforstod om det var skridt eller fuld fart frem!


Lidt facts om de medvirkende i denne "sommeraftens-fotoshoot":

Medina er en Welsh Cob hoppe, 7 år, efter Menai Sparkling Imperial og med Merlyn Welsh Calibra som morfar. Lidt pral (jeg er bare pavestolt af hende ) -Hun er netop blevet kåret i 2 KL A for knap 2 uger siden og vandt også "lige" welshforeningens vandrepokal i den "engelske rideklasse".

Hunden hedder Duke og er en 2-årig Springer Spaniel, ejet af min kæreste og som bliver brugt til jagt og hygge. Han har fin afstamning (som jeg ikke lige har styr på) og er simpelthen sådan en fantastisk velopdragen, glad og rar dreng .

"Prinsen på den brune musse" hedder Lars, 29-årig hingst, også ganske fin afstamning af ren Dansk Race, utrolig lækker, knap så velopdragen men vanvittig charmerende på sin egen måde.

Den sidste er den tykke trunte (migselv) som efter disse billeder helt sikkert skal på kur! Puha hvor er jeg blevet rund på det sidste, men jeg har desværre været meget depri over min arbejdsskade som de sidste 2,5 år har givet mig afsindigt mange smerter og kvaler -sidste melding fra smerteklinikken hvor jeg har været igang med et langt forløb er, at de ikke kan gøre mere . Så nu er status at jeg må lære at leve med de smerter jeg har idag og acceptere tingene som de er, hvilket desværre har medført noget trøstespisning så nu må jeg på kur:-/

JP The farrier
Kvinde | 41 år | Oprettet: 17. sep 2007


Kommentér på:
Stubmark, hest, mand og hund 2012
Annonce