{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Træning med Saybia - september 2012

612 visninger | Oprettet:

Nu er det efterhånden lang tid siden, at jeg har vist lidt billeder af min lillehesten. Det bunder egentlig i lidt forskellige ting - dels fordi jeg ikke rigtig har fået taget nogle billeder, og dels fordi, vi har haft en del problemer. Men NU er vi efterhånden ved at være up-top igen - efter lidt overvejelse, har jeg valgt, at lægge et hannoveransk næsebånd på Saybia, og jeg må sige, at hun befinder sig godt på det.

Jeg har haft mange problemer med, at hun har været stiv, stærk og urokkelig ude for til, og har været en rigtig strid kælling, for at sige det lige ud. Men med hjælp fra min meget dygtige underviser Lise, har vi prøvet os lidt frem, og nu endelig fundet den rigtige metode til Saybia. Hun er ikke en let hest, og man skal kende hendes knapper, før hun lukker en ind.

Men jeg er yderst tilfreds med hende, hun har virkelig udviklet sig meget. Især når jeg kigger på nogle af de første billeder, er det tydeligt at se, at hun har gennemgået en kæmpe udvikling. Hun mangler stadig mange muskler og går momentvis meget på forparten - men vi gør alt hvad vi kan. Jeg sidder også som en sæk til tider, men jeg PRØVER VIRKELIG at tage mig sammen ;-)

Nyd hende :-)

Helene Gerber
Kvinde | 27 år | Oprettet: 21. jan 2009


Kommentér på:
Træning med Saybia - september 2012
Annonce