{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kings knight, Isabella & mig

4.280 visninger | Oprettet:

Drengen har fået en ny veninde, en rigtig sød pige der hedder Isabella Vinther som skal hjælp med at lege med og tilride drengen. Og planen er hvis det går som det skal, at hun også skal starte ham når vi engang kommer så langt :) Hun har endnu ikke været ved os så længe men det går over alt forventning :) Venter mig store ting af deres venskab. Som det skrider frem vil der også komme flere billeder.


1 November 2012:
Så var Isabella ude på besøg igen, og det var super hyggeligt trods det kolde vejr. Vi brugte timerne på hygge og træning med drengen. Isabella hoppede bla. op af ham, og fik et ben op og ligge lidt. Han tog det rigtig godt, og hoppede kun lidt 2 gange, på trods af der ingen tov var på og det igen var første gang i flere år andre end mig har været oppe og ligge :) Sååå dygtig dreng to det så flot og syntes bare at det ikke kunne gå hurtigt nok med Isabella hoppede op af ham, og holdte hun pauser blev hun underettet med et let mule tryk at hun godt kunne komme igang hehehe :)

7-11-2012
Så var der igang gang i træningen med Isabella. Og må sige jeg slet ikke kan udtrykke hvor glad jeg er for hun er kommet, det går bare såååå godt. Er overdrevet glad for det :) I dag var der igen træning med kongens efterfølger, spanskeskridt. I dag fik Isabella dog også lov at kaste med tovet og som alm tager drengen det som han plejer- helt kool, han er van til det dog igen er det altid mig der ellers har gjort det, men han flyttede ikke engang med halen nærmeste selv om det var isabella. Og så hoppede Isabella igen op af ham og var højere oppe af ham end nogensinde før- med et ben fra mig, og denne gang havde drengen absolut intet problem med det, men var glad og tilpas og mente ikke der skulle holdes hoppe pauser. Det går sååå godt er stolt af både ham og Isabella :)

Kings stud
Kvinde | 44 år | Oprettet: 19. maj 2005


Kommentér på:
Kings knight, Isabella & mig
Annonce