{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Den lille sorte

390 visninger | Oprettet:

Den lille sorte hest, som du ser på billederne er en tidligere konkurrence islænder, men som desværre er blevet mishandlet.. Vi kender ikke til dens fortid, men den er bange, på den måde at han ryster, og hoppe lidt. Han er menneske sky, og alt hvad man lavet omkring ham, skal foregå meget roligt og afslappende.. jeg var de to første dage 1 time om at fange ham på folden.
MEn nu har jeg lagt ny strategi og det er at han skal komme til mig.

Så i forgårs sad jeg 2 en halv time, ude på marken, i læ af en halmkasse, i regn og blæst og ventede på ham. Efter en halvanden time, kom han, og prustet, han gik hurtig igen, men kom så igen efter en halv time. Der fik han rigtig undersøgt mig ! Igår var han der efter et minut ! Og Nøøj hvor er jeg forelsket i ham ! Både hans meget speciale charme men også han super flotte gangarter !!!!

Han er noget for sig selv, og jeg håber og drømmer om at vinde hans tillid ! Nu må jeg se hvordan det går idag.. Vil køre derud nu :D Glæder mig super meget til at se ham igen ! :)

Hvis du har lyst til at følge hans udvikling, og se om jeg vinder tilliden til ham, kan du følge med på min facebook side, hvor der følgende vil blive lavet opdateringer omkring ham, og hans udvikling.. Der vil komme billeder og tekst op næsten hver dag.. Udover, kommer der også gode sider og klip op omkring, heste, HMS, islandsk ridning, og alt muligt spændende - håber i tager et kig forbi :)

Besøg siden her - https://www.facebook.com/pages/Bolette-Angel/276094742493475?fref=ts

Kommentér på:
Den lille sorte


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce